2009-01-06, 07:06
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tipsy - Wrocław - nie polecamy !
Cytat:
Napisane przez szugarbejb
3. Kontrowersyjna stylistka - ma dwa konta na Allegro, Fitnesska_2004 oraz ania3211; u tej Pani byłam kilka lat temu osobiście, robiłam żel na tipsie - miałam pozarzynane skórki, paznokcie (zo zresztą widać na zdjęciach) raz udają się Pani Ani w miarę, a raz są łopaty że szkoda gadać; paznokcie odpadły mi po około 1,5 tygodnia - pod tips podchodziło powietrze, żel również się zapowietrzył. Gdy posżłam z reklamacją, usłysząłam, że mam "jakieś dziwne paznokcie". Oceńcie same, ja tej Pani nie polecam. Zobaczcie szczególnie zdjęcie trzecie - łopata, brak tunelu, po prostu masakra ...
|
Szanowna szugarbejb oswiadczam ze jestes poprostu Klamczucha !!! JEDYNA prawde jaka opisalas to jest mozliwe ze bylas moja klientka poniewaz przyjmuje setki dziewczyn
-a teraz przedstawie prawdziwe fakty
1.posiadam tylko 1 nick na allegro !
2.nie byla pani nigdy u mnie z reklamacja !
3.tylko 2 ostatnie zdjecia sa mojego autorstwa zanaczajac ze nie wyrazilam zgody na pubikowanie bez mojej wiedzy,ale to tylko swiadczy o TOBIE
4.jesli troche poczytalas broszurek na temat tipsow to nie upowaznia ciebie do krytykownia innych i nie opisuj bzdur,kazda tipserka wie ze tipsy wykonuje sie pod zyczenie klientki
TAZKZE Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA NIE POLECAM SZUGARBEJB KTORA KLAMIE !!!!
pozdrawiam
|
|
|