Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uwagi różne w związku z wątkiem maseczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-12, 10:19   #57
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Uwagi różne w związku z wątkiem maseczki

mam pytanie czy można tak delikatnie łączyc niektóre watki?
żeby powstały takie w których zasób wiadomości i porad będzie dość duży?
i miejmy nadzieje wszyscy których bedzie interesowało to zagadnienie przeczytaja go do konca, a nie załozą kolejnego watku na ten temat bo nie chce im sie czytac bo nie maja czasu
ja zawsze staram sie, jak widze po raz kolejny wątek, odsyłać do KWC podając linka i do wyszukiwarki również wklejam linka
może warto w jakis sposób zrobic coś żeby uniknac zakładnaia takich samych wątków bo przez nie psuje się atmosfera na wizażu

ja mogę pomóc w sklejaniu podobnych wątków, jeśli jakis moderator chce na swoim forum to moge wyszukiwać takie wątki i podsyłac na maila do rozparzenia klejenia i zlączenia ich ewentualnego
a może by tak w miejscu gdzie są artukuły na głównej stronie wizażu
zamiescic regulamin na czas może tygodnia?
tam wszyscy do zobaczą, zamieścic tam link do wyszukiwarki, KWC i przytoczyć cały regulamin
na samym środku, może i czerwoną czcionką, powyżej nowości kosmetycznych
dość duzo miejsca i można tam wiele napisac, może by to jakoś uspokoiło sytuację
myśle że te artykuły które tam sa już wszyscy przeczytali i napisać tam stosowna notkę, bo nie każdy może jednak widzieć regulamin, KWC i Wyszukiwarkę a tam wkleic linki i napisać regulamin

przejdzie ten pomysł?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując