2009-01-06, 08:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Masz 20-30 lat? Chcesz schudnąć 5-10 kg? To jest wątek dla Ciebie :)
Cytat:
Napisane przez mutaciatko
czesc dziewczyny  pozwolicie ze sie przyłącze.
mam 23 lata, pracuje i niestety ta moja praca ma tryb siedzacy.cos tam chodze ale... kiedys wazylam 48-50 kg, ale to bylo kiedys, teraz przy wzroscie 164cm waze 58kg i powiem Wam ze jestem załamana. Nie bylam swiadoma tych kilogramów ( nie mam wagi i szczerze mowiac widzialamze cos rosnie ale nie wiedzialam ze to cos wazy tyle), pojechalam do mamy, zwazylam sie i banka mydlana pyk...
58 kg to niby nie duzo i kazdy w pracy mowi " no co Ty, Ty gruba?"nie nie jestem gruba ale pod bluzka czaji sie opona i boczysławy.
zaczynam od jutra, chociaż dzisiaj zjadlam dosc malo, bo na sniadanie kalafior i brokulki, na 2 sniadanie jogurcik, obiad piers z kurczaka i warzywa na parze, przed obiadem kilka mandarynek.
a no i przywiozlam sobie rowerek stacjonarny.
zapytam niesmialo, co to jest diete SB??
|
dokładnie Cie rozumiem ehhh bo prawda jest taka ze nawet nie zauważamy kiedy sobie odpuszczamy dietkowo a pozniej człowiek budzie sie z reka w nocniku ale najwazniejsze ze chcesz coś z tym zrobić zeby byc zadowoloną z własnego ciała tak wieć walczymy razem powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Nightwind
Ja tylko chcialam zyczyc dobrej nocki i pochwalic sie ze przezylam pierwszy dzien diety bez fantazji jedzeniowych. Bo zazwyczaj juz pierwszego dnia miewam glosno wyglazane fantazje na temat tego co bym zjadla i w jakich ilosciach. TZ zwykle uwaza mnie za wariatke... 
A na kolacje zjadlam jogurt naturalny bez cukru. Kurcze, jak to jest? W sklepach albo jest naturalny 0% tluszczu ale z cukrem, albo bez cukru ale z tluszczem... nie widzialam takiego ktory by mial 0% tluszczu i cukru...
A juz jutro w podpisie wstawie sobie 2 dzien SB... ach, rozpiera mnie duma
boczyslawy u mnie sa gigantyczne i najchetniej chodzilyby wlasnymi sciezkami, bo tak wylaza ze spodni 
|
ja dzis wstawiam w podpisie pierwszy dzien SB w sumie założyłam sobie ze bedzie to pierwsza faza z owocami np. jednym dziennie jako przekaska na razie jest u mnie pyszna kawka i sałatka z tuńczyka, jajka, fasolki czerwonej, papryki i do tego dwie łyżki wieśniaka i mnóstwo ziół....powiem ze smak jest dość oryginalny zawzięłam się i zamierzam wytrwać kompletnie bez grzeszków
Cytat:
Napisane przez Kira87
A ja w dalszym ciągu zarywam noce 
Sińce pod oczami są coraz większe...a co gorsza mam ochotę na tosty!
|
A probowałas może Plusss Activ lub cos w tym stylu? mi zawsze pomagał w czasie sesji i zarwanych nocek
|