Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak powstrzymać się od wyciskania - cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 07:33   #2235
Fanata
Raczkowanie

Dot.: Jak powstrzymać się od wyciskania - cz. III

No co za pech. Wyskoczyły mi dwa nowe dorodne okazy gul w towarzystwie mniejszych krostek. W związku z tym żuchwa z prawej strony wygląda okropnie.
W zasadzie, kiedy byłam jeszcze w domu jedna z tych gul się tworzyła. Po kilku godzinach od przyjazdu na studia miałam właśnie te dwie wielkie gule i kilka krostek. To powietrze tak działa, czy co?
Poza tym mam przesuszoną skórę. Nakładałam ostatnio trochę więcej Brevoxylu, no i ta piękna bezwietrzna upalna pogoda też robi swoje.

Kira87, masz strasznie silną wolę. Z doświadczenia wiem, że zaznaczanie w kalendarzu dni nie przynosiło mi nigdy efektów. Nie mam silnej woli.

Cytat:
Napisane przez Kira87
Gdy ręce zaczynały mnie niepokojąco świerzbić, to biegłam do łazienki, przemywałam buzię i smarowałam miodową maseczką. Wtedy gdy mimowolnie ręce sięgały twarzy, lepka maź powodowała u mnie włączenie się lampki alarmowej: nie drapać!
Z tym bieganiem do łazienki, żeby myć twarz, to kiepski pomysł, zwiększenie przetłuszczania się skóry itd. Chociaż to też zależy od tego jak często w rzeczywistości myłaś twarz.
Zastanawia mnie ta maseczka miodowa i z selera, cóż to za cuda?
Fanata jest offline Zgłoś do moderatora