Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 08:50   #4833
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI

Cytat:
Napisane przez mongan75 Pokaż wiadomość
Wczorajsze, szkolne P

dwa jaja na miękko, bulka z ziarnami 70gr - polowa z sopocka, salatą i rzodkiewka, druga polowa z almette, pomidorem i oregano. banan, jabłko i kawa na mleku 3,2 z cukrem i cynamonem

sałatka (piers kurczaka, brzoskwinia, kukurydza, papryka, pekińska, sos 1000wysp), pasek czekolady ze skorka pomaranczowa

3 naleśniki z jabłkiem, ze smietana (w szkole bylam od 8 do 17 :/ wiec obiad w 'szkolnym barku' ) polowa kubusia i herbata z cukrem

200 gr ( nie wiedzialam, ze ta duzo tego wyjdzie ) lodow czekoladowo - smietankowych, zmiksowalam ze szklanka cieplego mleka wyszedł jak shake w mc donaldsie , jablko

paluch z ziarnami 120gr - polowa z sopocka, i warzywami, druga polowa z almette ziolowym, pomidorem i oregano herbata z cukrem

potem wpadły dwa ptasie mleczka i garsc paluszkow

wiem, ze bywalo lepiej, szczegolnie obiad kiepsko, ale nie mam innej mozliwosci w poniedziałki proszę o ocenę
mi się podoba, a jeśli na tym tyjesz, to git wartościowo jest, zdrowo jest, smacznie jest - czego chcieć więcej? tylko to IIŚ bym troszkę "wzmocniła" bo czymże jest sałatka? ;]

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora