Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 07:51   #2681
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ty to tylko tak obiecujesz ale jak coś to wbijaj śmiało, posprzątane nie znasz dnia ani godziny...

u mnie wykluczone, prognozy przewidują minus 13 lo Matko!

a ja naprawdę jestem jakaś klimatycznie nieprzystosowana po prostu nie umiem znieść takiego zimna, wyprowadza mnie z równowagi na samą myśl ze mam wyjść i po 3 minutach mieć zdrętwiałe z zimna ręce i nogi odechciewa mi się wszystkiego i aż ataki złości i bezsilności mam jakieś chyba nie jestem normalna wiesz co, u mnie to samo... ja nawet w lecie mam problemy czasem a c o dopiero w zimie..Lekarz mi powiedzial ze to syndrom Raynaulda (nie pamietam jak sie pisze).W kazdym razie dal mi tabletki takie na krazenie ale one przy okazji byly na serce i jak wzielam kilka to mylalam,ze mi normalmie wyskoczy,bylo mi goraco co prawda ale nie o to mi chodzilo,zeby sie w stan przedzawalowy wprowadzac...i przestalam brac..I jak marzlam tak marzne

Poza wkurzaniem się na zimę w sumie zrobiłam dziś sporo pożytecznych rzeczy nawet naukowego coś wpadło, wiec ostatecznie całkiem przygotowana wyruszam jutro na uczelnię. ponoc nauka rozrzewa
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
no, nic mam nadzieję, że wasz dzień będzie lepszy niż mój
miłego
a ja wlasnie czuje,ze Twoj bedzie lepszy niz naszGlowa do gory kotek,dasz rade!

hej laleczki!

jak ja nie lubie jak jest zimnoale jak widze co sie dzieje u Was to moje -4 to takie wiosenno-letnie klimaty Ubierajcie sie cieplo i pamietajcie o czapce!

ja w lozeczku z laptopem i kawka i niedlugo sie zaczne zbierac...Jak patrze przez okno jak auto jest zamarzniete to mi sie odechwciewa ruszac gdziekolwiek..

mileog dnia wam zycze! i pamietajcie,ze do wiosny z kazdym dniam blizej..