Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 08:14   #131
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Dziendoberek

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Ja 22 środa
szkoda ze tak daleko mieszkasz, bo bysmy wspolna imprezke zrobily

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość

Mój tata jest z 13 stycznia

Cytat:
Napisane przez pitagoraska Pokaż wiadomość
CZeść Dziewczyny tak szeroko reklamowane przez dynie18 Dużo dobrego o was słyszałam
witamy pitagorasko!!!

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Cześć!
Jeju! Nie nadążam nadrabiać i muszę się z Tym pogodzić...
Witajcie w nowej części!!!!

Ja jestem po weekendowym maratonie uczelnianym, zdanym egzaminie i w trakcie praktyk w przedszkolu (!) i jeszcze w ciągu 2 tyg. muszę zebrać 100 artykułów do badania (analiza dokumentów - do pracy licenc.). Dzisiaj - kosmetyczka (uff przynajmniej u niej mam chwilę wolnego czasu na leżenie), jutro - czeka mnie zakup jakiejś puchowej kurtki, bo inaczej zamarznę brrr.

Dlaczego doba nie ma 32 godzin?????????????????

Dzisiaj pytałam o to samo swojej kosmetyczki. Poradziła mi, bym kupiła jakiś ochronny (chroniący przed mrozem) krem dla dzieci, jeśli nie chcę inwestować w coś drogiego. A nie chcę, bo mrozy jak zwykle nie będą trwać jakoś długo.

Zmykam do pracy (muszę przygotować na jutro zaproszenia na przedszkolną imprezę z okazji Dnia Babci i Dziadka oraz jakieś zabawy plastyczne).
milko, gratuluje egzaminku!!! alez jestes zabiegana!!

co do kosmetykow dla dzieci i takich na mroz specjalnych to niestety nie dla mnie, probowalam - blyszcze sie po nich na kilometr i nic sie z tym nie da zrobic

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość

Ja potrzebuję specyfiku na lśnienie, co polecacie? Mam matowe włosy
ja polecam Farouk Biosilk nablyszczacz w spray'u, mam i jestem zachwycona!!

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Wszystkim miłego dnia. U mnie -10 na termometrze. Piękne czapy śnieżne.
a ja nie mam termometru

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
-15,5 normalnie zima w rozkwicie
oo juz wiem ile u mnie

Dziewczynki, poleccie mi jeszcze prosze jakis super peeling enzymatyczny moze ziaja pro?? bo przy tych kwasach i retinoidach normalne peelingi za bardzo mi podrazniaja skore musze cos lzejszego zastosowac...

dobrze, uciekam pod prysznic bo o 10" korepetycje mam a ja dopiero co z lozka sie ruszylam

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora