2009-01-06, 08:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
Cytat:
Napisane przez magflieg
sypiam ze stolarzem i też błagam o stół więc już Ci mówię ze stolarzami nie jest lekko 
|
Magda jesteś the best!!! 
Cytat:
Napisane przez goga144
Witamy o mroźnym poranku
U nas dziś -15 brrryyy, pewnie że to nie to co u anuhyyyy, ale jak dla mnie to już Sybir
Mam nadzieję, że to szczepienie dziś wypali no i niech mróz zelżeje bo nigdzie nie wylezę
Magda mój tatuś też był stolarzem, wiem jak to jest. W domu ciągle było cos do zrobienia, a on wiecznie zajęty u kogoś 
|
Ofkors trzymamy kciukasy za szczepienie!
Cytat:
Napisane przez jaroszania
agawiecka slicznie wygladasz!
dziewczyny, a co Wy tak z tymi wozkami? macie same gonodole czy chcecie wymienic Wasze spacerowki na lepszy model??  slyszalam od paru mam, ze kupowanie wozkow wciaga
to u mnie na termometrze -17,5. jak siedze w cieplutkim domu to może być i -40, ale jutro jade na 8 na zajecia. przy okazji mam 2 zaliczeniowe testy :|
|
Ania, no ja Cię podziwiam! Kiedy Ty masz czas na naukę???? Czyżby doba u Ciebie miała 30 godzin?
Iwonko - trzymajcie się tam dziewuszki dzielnie na szczepieniu!
Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa
Goga, Iwa trzymam kciuki za szczepienie!
Dorotka za Was również mocno cisnę kciukasy!!!
U nas też -15, więc widzę że jednak trochę przedmuchałam zimna w waszą stronę 
a co do wózka to ja jestem póki co taka skołowana, że jeszcze nie wiem czy kupuję czy nie
Boję się znów popołudnia, jak Piotrek będzie robił takie jazdy jak wczoraj, to chyba naprawdę wskoczę w samochód i przejadę się z nim po mieście
no wiecie co właśnie młody przysnął, ja odetchnęłam z ulgą i jakiś baran zaczął walić młotem  i już się Piotrek kręci, a niech mi się rozbudzi, to komuś ten młotek w tyłek normalnie wsadzę!
a tak wogóle to WITAM o poranku 
|
młotek w tyłek z rana - cóż to dla tego pana za miła odmiana 
Ale rymy tworzę ...
Ale miałyśmy dziś super noc! Młoda po kolacji o 20 spała do .... 4.50!! Rekord. ale to chyba dlatego że w dzień prawie wcale nei spała...
Oj kochana ja też nie wiem jak dziś przeżyję z tym potworem w domu bez spaceru... modlę się żeby Piotrek szybko wrócił z pracy.
Miłego dnia dziewczyny!
|
|
|