|  2009-01-06, 10:34 | #4127 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

CZEŚĆ 

No tak tylko przeciez ja mam podpisaną umowe na rok..wiec poki co zmienic nie mogę..chybaCytat: 

| 
					Napisane przez twin--maid  Pani powiedziała, że na analogową nie ma już promocji bo ją powoli wycofują więc pewnie z chęcią zaproponują przejście. |   

Cytat: 

| 
					Napisane przez goosia207  Wydrukowałam sobie pełno materiałów o diecie South Beach, tak więc mam lekturę na cały wieczór    
Mój młodszy brat powiedział: nie jest głupia, ta dieta  coś w niej jest |    

Gdzie Ty sie Kobieto przeprowadzaszCytat: 

| 
					Napisane przez Poemi  Dobra, lecę bo właśnie auto po mnie przybyło   . A jak się całkowicie przeprowadzę to nie będę mieć internetu... Ale ale ale    |   ..dlaczeg  o ja nic o tym nie wiem  

U mnie - 21Cytat: 

| 
					Napisane przez goosia207  Zimno niesamowicie   |   ..ale jak pięknie slonce swieci. Jak tak dalej bedzie to w tej kominiarce narciarskiej będe do pracy jeżdziła  

U mnie tez..ale to dlatego ze wieczorami ogladamy "Dr. Hausa"...a raczej nocami. Bo niby jeden odcinek przed sanem ma byc po czym 2 albo i 3 oglądamy.Cytat: 

| 
					Napisane przez ButterBear  Witam    
Kurcze, u mnie też potwornie ze wstawaniem ... koszmar się zwlec z tego łóżka. A wyciągnąć z niego TŻ to właściwie sztuka   |  Straszny jest ten serial...i jakoś nas wciąga.

Svinecko pięknie ze dzidzia zdrowo sie rozwija
  Pzs przykro mi z powodu wujka
  ...pięknie ze w TZ masz oparcie..bo przecież chwilę temu nie bylo za dobrze między Wami. Kciukasy trzymam oczywiscie
  . 
 Bianeczko gratuluję..i zapraszam do plotek
   | 
	|     |  |