Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 09:38   #1074
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
A z nowości - dostałam pracę Sama nie mogę uwierzyć, że tak szybko udało się coś znaleźć. Oczywiście to nie szczyt marzeń bo znów biuro kredytowe ale zawsze coś. Jutro zaczynam
Gratuluję! Super!

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
A ja wreszcie zasiadłam do kompa, miałam już dzisiaj tego nie robić, ale powiedziałybyście, ze taaakaa zarobiona, że nie zajrzy
Jutro mam pobudkę o 5 rano, masakra, zważywszy na to, że Krzyś ostatnio mi robi częste wybudzenia.
Od razu dzięki Jodie i Tola za miłe popołudnie, wprawdzie dziś na wariackich papierach , ale było miło. Buziaki Sija, może spotkamy się na wizycie u Taczały, bo mam pojechać po cytologię, o której będziesz?
A i chciałam powiedzieć, że Mikołaj Toli to cudny aniołek a nie jakiś wrzaskun tudzież płaczek- dziecko cud-malina, cos ta Tola oszukuje, takie nam bajki pisze na wizażu
Wiedziałam, że to napiszesz! Niech Ci Jodie powie jak płakał, jak dzwoniła do mnie.

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Tola dzięki za miłe spotkanko Mikołaj taki słodki chłopczyk szkoda że Bandola tak późno przyjechała a Jodie to już wogóle
Ja też Wam dziękuję za miłe spotkanko. Fajnie, że wpadłyście. Przez tą pogodę już drugi dzień mi się szykuje siedzenia w domu... Bez sensu.

No i muszę lecieć...