2009-01-06, 10:57
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
uff w końcu nadrobiłam zaległoście w czytaniu, rozpisałyście się strasznie przez te wolne.
Powiem wam, że ja też gorzej się czuje wieczorem, przed snem, jeśli mdłości to tylko wtedy, zastanawiałam się czy może jem sa bardzo cieżkostrawne rzeczy, ale skoro nie jestem sama to chyba ok. Ulubionymi potrawami są zupki barszczyk, pomidorowa i rosół, cudo, no i mandarynki obowiązkowo, kg dziennie , co do mięsa to też mi kiepsko wchodzi, wędlinka, paróweczki ok ale już jakiś kotlet smażony nie przejdzie.
Jeśli chodzi o szkoły rodzenia to ja pójdę na pewno, zadzonię już dziś bo zapisac się trzeba wcześniej, mój mąż codziennie mnie o to wypytuje, a właśnie ANIU powiec swojemu lubemu, że wiele traci, mój przemciu był ze mną na pierwszym usg 12 tydz (od razu przez brzuch) i był wniebowzięty, co do porodu to też chciałabym rodzić z nim ze względu na to że czułabym się bezpiecznie, że lekarze nie wymyślą sobie w międzyczasie np. wakum. Ale gin ostatnio mówił że to czy będę mogła rodzić naturalnie zależy od ułożenia łożyska (mam wadę macicy). Ale wolałabym rodzić naturalnie.
Svinecka - czekamy na filmik Buziaki mamuśki aha i jeszcze podwójne gratulacje dla malagi ah jak my chcieliśmy bliźniaki!!!!
|
|
|