Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 09:59   #4999
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
aha Powodzenia w takim razie
Maggie1983 to będzie bal dzisiaj ???
Będzie bal

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Anula , nie przepłaciłaś, bo suknie kosztują nawet po 5-6 tysięcy, i to same, bez dodatków! Wszystko zależy od firmy i od tego, z czego jest sukienka- bo np. jedwabne i koronkowe są najdroższe! Ja za samą sukienkę dalam 2300 chyba, już nie pamiętam nawet, ale ja ją kupowalam po w miarę niskim kursie dolara jak była w USA, a welon, buty i bielizna i inne duperele to pewnie ze 700 zł więcej będzie, bo np. mama namawia mnie na buciki Arte di roma za 300 zł. A 3400 z dodatkami to jeszcze znośna cena, choć na pewno nie najniższa, tylko że tak jak mówię- niektórych sukienek nigdzie się tanio nie kupi, nawet jakbyś szyła to za materiał czasami płaci się tyle, że suknia wychodzi za 3 tysiące.

A teraz Dziewczyny- muszę się pochwalić
DOSTAŁA M PRACĘ RANO!!!
Chyba się upiję ze szczęścia, na pełen etat, w fajnej firmie, z dobrą pensją, a po okresie próbnym dostanę stanowisko kierownika jeśli się sprawdzę! Nowy Rok jednak ma swoją magięjuż zaczęłam planować, że jakbym w tej pracy została na stałe, to może kredyt na mieszkanie będziemy mogli wziąć, ogólnie optymizmem powiało

super gratulujemy i trzymamy kciuki, co bedziesz dokladnie robic???
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Panny młode zapracowane sa zapewne.
Zgadzam sie, bo wiem sama po sobie ledwo za Wami nadazam
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora