Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cholera pomóżcie bo zachowuje sie jak debilka :(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 09:59   #42
Szokolate
Raczkowanie

Dot.: Cholera pomóżcie bo zachowuje sie jak debilka :(

Cytat:
Napisane przez fructisa Pokaż wiadomość
Wnioskuje to po tym że jakby cholera chciał to by zagadał.Ojj chciałabym żeby tak było jak mówicie, ze nie doszła wiadomosc od niego czy cos a Jak był na dostepnym,zmieniał opisy wiec na 100% był to ja weszłam na dostępnym, no i wiadomo co jakis czas sie odświeżałam moze nie zauwazył czy cos no ale niestety... i o to mi chodziło z gadu pewnie gdybym napisała to by odpowiedział,nie chciałam mu się narzucać więc nie pisałam, poza tym pasowałoby jakąs gadkę wymyślić a nie tylko co tam słychać i na tym skonczyc rozmowę Ale czarno to widzę, niestety wypadłam od złej strony i najbardziej nad tym ubolewam.Wyszło że ja się nie znam na kompach a bardzo je kocham Drobna pomyłka z WiFi, tzn. drugi raz juz nie musiał przychodzic no ale wiecie trzabyło go zobaczyc Dużo osób jest pod wrazenie że ja sobie tak smigam i wiekszosc rzeczy wiem.Nawet ostatnio na konkursie informatycznym byłam jedyna dziewczyna haha Nie bede sobie robic u niego samoreklamy, chociaz moze przydałaby sie, dowiedziałby sie ze nie jestem jedna z tych lali Lecz ja tak naprawde nie wiem jaka on chcialby miec dziewczyne i to jest najwieksza zagadka, byc moze to ze mamy wspolne zainteresowania nie da nic Szokolate czytałam troche twoj watek,wlasnie ide go poczytac ale wiem ze napewno sie uda zobaczysz
No gratuluję elastycznści.....
BŁĄD!Duuuży błąd...
Ty masz być sobą,a nie dopasowywać się lub udawać dziewczynę taką jaką on chciałby mieć.
Faceci to takie istoty,które często nie wiedzą czego chcą dopiero poznajac dziewczynę stwierdzają,albo nie,że to właśnie z taką dziewczyną chcieliby być

Lek.med.-17.06.2011
Szokolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując