Wnioskuje to po tym że jakby cholera chciał to by zagadał.Ojj chciałabym żeby tak było jak mówicie, ze nie doszła wiadomosc od niego czy cos

a Jak był na dostepnym,zmieniał opisy wiec na 100% był to ja weszłam na dostępnym, no i wiadomo co jakis czas sie odświeżałam moze nie zauwazył czy cos no ale niestety... i o to mi chodziło z gadu

pewnie gdybym napisała to by odpowiedział,nie chciałam mu się narzucać więc nie pisałam, poza tym pasowałoby jakąs gadkę wymyślić a nie tylko co tam słychać i na tym skonczyc rozmowę

Ale czarno to widzę, niestety wypadłam od złej strony i najbardziej nad tym ubolewam.Wyszło że ja się nie znam na kompach a bardzo je kocham

Drobna pomyłka z WiFi, tzn. drugi raz juz nie musiał przychodzic no ale wiecie trzabyło go zobaczyc

Dużo osób jest pod wrazenie że ja sobie tak smigam i wiekszosc rzeczy wiem.Nawet ostatnio na konkursie informatycznym byłam jedyna dziewczyna haha

Nie bede sobie robic u niego samoreklamy, chociaz moze przydałaby sie, dowiedziałby sie ze nie jestem jedna z tych lali
Lecz ja tak naprawde nie wiem jaka on chcialby miec dziewczyne i to jest najwieksza zagadka, byc moze to ze mamy wspolne zainteresowania nie da nic

Szokolate czytałam troche twoj watek,wlasnie ide go poczytac ale wiem ze napewno sie uda zobaczysz