2009-01-06, 10:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez gosia1007
A na basen...poszłam oczywiście, wychodziłam ubrana jak eskimos,aż ludzie troche dziwnie na mnie patrzyli, ale bylo suuuppppeeerrr dzisiaj chyba tez pojdę
Miluś 
Strasznie mi przykro, najgorzej jak nas choróbska dopadają. Pisałaś kiedyś, że jesteś silna, dlatego wiem, że sobie poradzisz  Głowa do góry!
.
|
Dam radę! 
O ty niegrzeczna na basenie była i jeszcze sie tym chwali... A tak powaznie mam nadzieje, ze nie czujesz sie gorzej?? 
Cytat:
Napisane przez izazusia
Gorączka przeszła, katarek też "tylko kaszel mi został"
Robię swoje- pisałam referat o stopach aluminium- ciekawy temat , nie ma co 
Ogólnie mam jakiś dziwny nastrój- wstałąm lewym kopytkiem i jeszcze musiałam szukać papci bo mąż mi podiwanił moje (mamy różnicę tylko 2 numerów).
Ogólnie nieszczególnie 
Już nie smęcę ...lecę poczytać swoje wypociny 
|
Super, ze dzis lepiej 
A na lewe kopytko to najlepiej zrobic sebie drzemke i jeszcze raz rozpoczac dzien 
A jak projekt męża? pisałaś, że już konczy?
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
Witanko 
Buziak z rana  jak śmietana.
|

Cytat:
Napisane przez katarzinka
cześć kobietki
mili wszsytko się poukłada i będziesz zdrowiutka zobaczysz, ja Ci to mówię 
a indywidulany jak ktoś już mówił da rade załatwić - głowa do góry
lofkamy Cię tu wszystkie i przegonimy każde choróbsko 
i
|
dziekuje sloneczko Wiem, ze musi być dobrze
A powiedz mi bo troche sie boje tego ITS - nie jest tak ze potem sa wieksze problemy z podejsciem niektorych wykladowcow? bo przeciez na pierwszy rzut oka nie widac ze jestem chora a nie bede przeciez chodzic z historia choroby do kazdego Nie chce aby mieli do mnie negatywne nastawienie... Mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi bo sama sie poplatałam w swoich obawach 
Cytat:
Napisane przez Agata R
bibka alko niestety nie dla mnie...
jedzenie ostatnio tez nie...
powiem tylko ze trzymam mocno  za zdroweczko MILIBILI
dzisiaj czeka mnie wizyta w urzedzie pracy... dzizas a tak mi sie z domu nie chce wychodzic... ZIMNO MEGA
|
Ale soczki tez były na imprezie 
Cytat:
Napisane przez kina2807
buziol ogromniasty dla Ciebie Mili
Miluś wierzę, że dasz sobie radę, a my zawsze będziemy przy Tobie, zresztą dziewczyny już wszystko napisały 
|
Dziekuje bardzo Jestescie niesamowite... Naprawdę
|
|
|