2009-01-06, 10:06
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Cytat:
Napisane przez szyszuniaa83
witajcie teraz kolej na mnie ostatni okres miałam 2.12 jeden raz z moim Tż kochalam sie bez zabezpieczenia do konca 11.12 zrobilam wtedy testy owulacyjne ktore wykazaly 2 kreski okolo 25.12 dostalam grzybicy ktorej wczesniej nie mialam od canajmniej 2 tygodni mam powiekszone piersi sa cale pokryte naczynkami zaczerwienione strasznie wrażliwe i bolesne sutki kilka razy bolal mnie mocno brzuch okolo 26.12 mialam kilka kropel krwi w śluzie teraz jest mleczny i jest go naprawde dużo temperature w pochwie mierze dopiero od ok 2 tygodni i wacha sie miedzy 36.9-37.2 test zrobilam przez miesiaczką negatywny kolejny dzień po terminie @ też negatywny chciała bym pojśc na bete ale w moim miasteczu chyba jej nie wykonują boje się zrobić kolejny test bo boje sie ze znów zobacze 1 kreske jak myślicie czy test po terminie miesiączki mógł się pomylić pozdrawiam
|
Szyszuniu, witaj Objawy o których piszesz mogą świadczyc o ciąży, ale niekoniecznie... Tak to już jest, że kobieca psychika potrafi płatac figle... Sledząc ten wątek od początku możesz jednak przekonac się, że kilka dziewczyn miało podobne historie-nawet 4 testy robione po terminie @ i wychodziły z jedną krechą, a fasolka już byłą, czego i Tobie życzę Ja również jestem już po terminie @, śluz jest, powiększone i bolące piersi też, podobnie jak podwyższona temperatura... @ powinna byc w niedzielę, dziś dopiero wtorek, jeszcze troszkę dla pewności poczekam... Choc po cichu myślę, że to to Trzymam kciuki i daj znac jak będziesz wiedziec
|
|