Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 10:13   #1981
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Cytat:
Napisane przez Lorri Pokaż wiadomość
Ja, pastereczko, jestem tuż przed trzydziestką i powiem Ci, że wiek nie ma aż tak dużego znaczenia. Skóra po przejściach będzie "po przejściach" i w wieku 20 i 30 lat, i później pewnie też, chyba że kogoś stać na lasery i inne cuda medycyny estetycznej. Moją skórę ratują póki co kwasy (od 6 lat), ale niestety, jeśli chcę obcować ze społeczeństwem, to jestem skazana na makijaż. Za pomocą płynnego podkładu, pudru i korektora jestem w stanie doprowadzić swoją twarz do stanu użyteczności publicznej i efekt jest zadowalający. Niezadowalający jest fakt, że trzeba na to poświęcić zbyt wiele czasu, kiedy skóra ma gorsze dni.

Może przy samych zmarszczkach minerały EDM działają korzystnie, ale bardzo wyraźne pory, blizenki potrądzikowe itp. nie lubią raczej aż tak mocnego "rozświetlenia". Niedoskonała skóra mieszana umalowana minerałami może sprawiać wrażenie niedoskonałej skóry tłustej, a przecież nie o to chodzi w makijażu.
Lorri masz racje
Nie kazda cera dojrzala bedzie dobrze reagowac na mineraly ale to wszystko zalezy to glownie od kondycji cery i genow-niestety,nie oszukujmy sie ale czesto zdrowe odzywianie,dieta itd.nie na wiele sie zda kiedy pojawia sie genetyczne obciazenie,mozna to minimalizowac ale nie zawsze sie sprawdzi.
Poza tym osoby,ktore decyduja sie na kuracje kwasowe/retinoidowe itd. takze beda mialy inna kondycje skory i pomimo bogatej pielegnacji mineraly tez nie zawsze sie sprawdza.
Wazne aby w tym wszystkim znalezc dla siebie miejsce i nie dac sie zwariowac

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Hexx tez mialam ochote na Pink Snowflakes jak go zobaczylam na zdjeciach Szkoda, ze jest niedostepny Daj znac jak sie sprawuje
aTez jestem za tym by utworzona podforum o mineralach, widac, ze temat sie szybko rozwija i niektore informacje tona w przepastnych obszarach Wizazystki Wysylamy propozycje do redakcji Wizazu

Prawdopodobnie bede zamawiac probki cieni z Buff'd
Potrzebuje osobnego kufra na mineraly
Vril,w razie czego sluze polowa bo 8g to naprawde duzo.

Uwazam,ze podforum o mineralach byloby przydatne-przede wszystkim stanowiloby odrebna czesc tymbardziej,ze jest coraz wieksze zainteresowanie

Jestem w niesamowitym szoku,ze dotarla do mnie juz swiateczna paczka z EDM,zamawialam 22/12/08 i wzielam zwykla przesylke choc kwota byla troche duza to zaryzykowalam-ominela UC ale przeszla przez ich rece bo jest stempel,ze dopuszczono do obrotu.
Zrobie pozniej foty

Najwieksze zadowolenie to pedzel faktycznie niesamowicie miekki,identyczna miekkosc jak kabuki Inglota ale za to jaka roznica w cenie