Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 10:21   #4149
Mango08
Rozeznanie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Mało mnie, wcale w sumie, ale tak czy siak chciałam Wam z głębi serca życzyć wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i miłości, mnóstwa miłości!
Hej NemoSuper, że się odezwałaś... Co u Ciebie?
Najpierw Rav, teraz Nema, fajnie byłoby jakby Natalia napisała co u niej, a widziałam, że kilka razy podczytywała...

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dziekować, dziękować , jaka mobilizacja fitnessowa w wątku nastąpiła, no no dziewuszki Ja ja się cieszę, że zmora sesji już za mną
Dorinko z takim entuzjazmem opisywałaś, że dziewczyny się mobilizują. Ja ostani raz chodziłam na wiosnę, latem przerwałam i jakoś zebrać się nie mogę... Jednak zaraz po sesji kupuje karnecik, narazie ona mnie stopuje, bo wiem, że na jednych zajęciach nie poprzestane... Zazwyczaj chodziłam na 2 pod rząd plus aeroby na siłowni, doliczając czas na dojazd, przebranie się itp. mnożąc przez 3 razy w tygodniu to troche czasu zabiera

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja chodzę w moich kozakach tych do kolan, pamiętacie Bronxy? Mój mąż się śmieje, że to buty rybackie, ale w nich ani śnieg ani ślizgawa ani mróz mi nie straszne i pomyśleć, że mają 8 cm obcas , tak ustawiony że noga mi się nigdy nie gibnęła od 2 lat łażenia Genialne buty, warte tych 300 zł. już drugi sezon zresztą
Pamiętam buciki Ja właśnie poszukuje jakiś fajnych kozaków i nic nie mogę znaleść. Szukałam też na butyku, wśród bronxów także i nic nie ma;/. Svinecka kiedyś pokazywała swoje, takie karmelowe i były świetne ale to jakiś sklepik w jej mieście chyba był... tak Svinecko??

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
nadrabiac to nie mam sily ale przywitac sie moge
czesc wszystkim
Witaj sanetko

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-01-06 o 10:24
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora