Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 10:26   #157
Reese
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
to serum jest fajne

U mnie się sprawdza, a mam cienkie włosy które mają zdolność do oklapywania
Jest leciutkie i wystarczy naprawdę odrobina na włosy i baaardzo wydajne, ja zużyłam dopiero 1/3 a mam już ponad dwa miesiące
http://allegro.pl/item513991062_18_l...cza_125ml.html

tylko broń Boże nie kupuj szamponu Reese miała i mówiła że do
ja nie próbowałam wprawdze ale uważam że to za dużo na raz kosmetyków wygładzających na raz, oddzielnie można próbować
serum boskie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
No co Ty gadasz? Cały trening zrobiłaś? Ja przy nim nawet się porządnie nie spocę

Ja mam jeszcze 3 wolne płyty DVD, więc jak ktoś jeszcze chce to sie zgłaszać
Zaczęłaś? Słucham jak wrażenia?
prawie cały, te na brzuch mnie dobiły
Ja nie mam kondycji Dziś wszystko mnie boli

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Dostałam Mavalę. Mega ekspress.
już?

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10363511]Dzien doberek, wstałam w koncu
podchodze z kaffka do kompika, właże na wizaz i co??? i nie ma WAS!!!!!!!!!! chciałyscie mnie zgubic....ale ja sie nie dam- nie tak latwo pozbyc sie Gabrysi...dziel nie was wysledziłam dzieki mojej magicznej kuli i zeby mi to ostatni raz bylo!!!!

moja kicia tez nadal nie chce wychodzic na polko, dzis rano jak mnie zbudzila, miauczeniem i packaniem mnie łapkami po buzi chciałam ja wypchnac za okno zeby poszła pobrykac po sniezku i dała mi spokojnie spac,a ta szpryciula wywineła mi sie z łapek, zrobiła salto i przeskoczyła nad głowa ( jak ogladałyscie matriksa to wiecie o co chodzi), smyrneła ogonem po policzku...po czym sprintem pobiegła do pokoju i wcisneła sie pod kolderke na moje wygrzane miejsce!!![/quote]

U nas przeprowadzka co miesiąc

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Cześć hihi To ja nie wiem, kogo prosić, Ciebie czy Reese
może hihi będzie szybsza

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A gdzie Reese jest???
jestem
Reese jest offline Zgłoś do moderatora