2009-01-06, 10:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
to serum jest fajne
U mnie się sprawdza, a mam cienkie włosy które mają zdolność do oklapywania 
Jest leciutkie i wystarczy naprawdę odrobina na włosy  i baaardzo wydajne, ja zużyłam dopiero 1/3 a mam już ponad dwa miesiące
http://allegro.pl/item513991062_18_l...cza_125ml.html
tylko broń Boże nie kupuj szamponu  Reese miała i mówiła że do 
ja nie próbowałam wprawdze ale uważam że to za dużo na raz kosmetyków wygładzających na raz, oddzielnie można próbować 
|
serum boskie 
Cytat:
Napisane przez hihi
No co Ty gadasz? Cały trening zrobiłaś?  Ja przy nim nawet się porządnie nie spocę
Ja mam jeszcze 3 wolne płyty DVD, więc jak ktoś jeszcze chce to sie zgłaszać 
Zaczęłaś? Słucham jak wrażenia? 
|
prawie cały, te na brzuch mnie dobiły 
Ja nie mam kondycji Dziś wszystko mnie boli
Cytat:
Napisane przez AsikS
Dostałam Mavalę.  Mega ekspress. 
|
już?
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10363511]Dzien doberek, wstałam w koncu
podchodze z kaffka do kompika, właże na wizaz i co??? i nie ma WAS!!!!!!!!!! chciałyscie mnie zgubic....ale ja sie nie dam- nie tak latwo pozbyc sie Gabrysi ...dziel nie was wysledziłam dzieki mojej magicznej kuli i zeby mi to ostatni raz bylo!!!!
moja kicia tez nadal nie chce wychodzic na polko, dzis rano jak mnie zbudzila, miauczeniem i packaniem mnie łapkami po buzi chciałam ja wypchnac za okno zeby poszła pobrykac po sniezku i dała mi spokojnie spac,a ta szpryciula wywineła mi sie z łapek, zrobiła salto i przeskoczyła nad głowa ( jak ogladałyscie matriksa to wiecie o co chodzi ), smyrneła ogonem po policzku...po czym sprintem pobiegła do pokoju i wcisneła sie pod kolderke na moje wygrzane miejsce!!! [/quote]

U nas przeprowadzka co miesiąc
Cytat:
Napisane przez Serenite_
Cześć hihi  To ja nie wiem, kogo prosić, Ciebie czy Reese
|
może hihi będzie szybsza
Cytat:
Napisane przez hihi
A gdzie Reese jest??? 
|
jestem
|