Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 11:07   #1983
Lorri
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Podpisuję się pod petycją w sprawie minerałowego podforum wszystkimi kończynami. Można by zrobić osobny wątek ze zdjęciami, wątki porównawcze dotyczące cen, składów, kolorystyki, wątki o najpopularniejszych markach, wątek o promocjach już jest .
Właśnie doznałam szoku na skutek wizyty na stronie Conservatorie, jest to dla mnie objawienie na miarę mazideł i wiem już, że będę robić własne formulacje przynajmniej pudrów, bo ceny składników są powalające, w sensie pozytywnym. Tak więc osobiście mogłabym założyć wątek minerałowo-produkcyjny .

Cytat:
Napisane przez iustitia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Melduję się tutaj, ponieważ baaaaardzo bym chciała dołączyć do grona wielbicielek minerałów. Cera moja jest problematyczna, do tego alergiczna, atopowe zapalenie skóry (czasami ) i ogólnie masakra, więc oby mi przypasowało i dobrze zrobiło. Tylko nie wiem, czy uda mi się dobrać odpowiedni kolor podkładu, chyba ten biały z Buff'd się będzie tylko nadawał Ale póki co, zamówiłam sobie zestaw próbek z EDM:

Buff - Fair Neutral Intensive
Beige - Sandy Fair Intensive
Buff - Fair Neutral Matte
róż Snuggle (trochę na chybił-trafił, bo nie lubię raczej różów, nigdy nie używałam i nie wiem, czy się przekonam)
Mint Color Corrector
Jeśli w avatarku to jesteś Ty, to myślę, że nawet Golden Fair nie byłby dla Ciebie za ciemny. Najjaśniejsze kolory są naprawdę bardzo jasne. Myślę, że Linen też by Ci pasował, chociaż jest o świerć tonu ciemniejszy od Sandy Fair. Biały puder na całą twarz do codziennego użytku to chyba propozycja tylko dla gotów.

Edytowane przez Lorri
Czas edycji: 2009-01-06 o 11:17
Lorri jest offline Zgłoś do moderatora