Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Komunikacja miejska
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-12, 11:42   #198
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Komunikacja miejska

Świetny wątek Babcie w autobusach i busach są czasem naprawdę "denerwujace" Ja też mam pewną historyjkę ale właściwie nie o starszej pani a o pewnej dosć "potężnej" kobiecie.
Jechałam kiedyś z koleżanką busem ze szkoły. Było to w zimie, sćisk jak nie wiem, godziny szczytu....masakra jednym słowem wsiadłysmy na przystanku do busa, który był juz pełny. W busie stałysmy blizej przodu, bo dalej nie dało się już przejsc. Po przejechaniu kilku przystanków nagle z samego tyłu busa zaczęła się przepychac strasznie gruba kobieta z kilkoma wyładowanymi siatami Ponieważ przejście w busie było wąskie, takie ze mieści się własciwie 1 osoba, trudno jej było się przepychać. Gdy dopchała się do nas, razem z koleżnaką zostałysmy dociśnięte na maxa do siedzących osób, tak ze o mało co się nie przewróciłyśmy na siedzacych. Na dodatek ta kobieta strasznie zaczęla sie wydzierać na moją koleżanke że " nie przesunie sie i jeszcze plecaka nie zdjela".
Najbardziej mnie to dziwi, ze czesto sie takie sytuacje zdarzają i kilka razy miałam takie historie, ze obłodowane siatami kobiety siadały w samym tyle(mimo, ze w przodzie były miejsca) i potem się przepychały z trudem przez całego busa. Strasznie mnie takie coś wkurza
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując