|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Napisane przez isa666
Gajuś pokrzywa jest dobra, ale uważaj, bo mogą Ci zacząć rosnąć wszystkie włosy bardziej(te na rekach, nogach itp. też ). Ja polecam cynk no i Wax chyba też w pewnym stopniu działa na wypadające włoski + szampony z czarnej rzepy i pokrzywy.
|
wlasnie mialam nic nie dawac na leb dzisiaj ale jednak walnelam se waxa ,folie,cieplz recznik i podgrzewam to co chwilke suszarka wlasnei myslalam o takim szamponie ,moj tata ma ziajowy i sobei chwali bardzo Dziekuje ci za rady kochana Nie bede pila niczego bo ja mam takie fajne jasniutkie wloski ,ktore odrastaja bardzo wolno (zima gole nogi czasem raz na tydzien i nic nie widac )i wolabym zeby tak pozostalo
Cytat:
Napisane przez Organzza
witam w ten mroźny dzień
ma być coraz cieplej.. chociaż nie wiem jak to w rzeczywistości wygląda, wczoraj gdy wychodziłam było -12, a dziś -17  nienawidzę tej pogody
|
Witamy cieplo prosimy o czytanie nas z herbatka z miodem i cytrynka (jak gayenka... )
Te nie znosze takiego ziiiimnaaaaa
EDYCJA:Zizku zawsze zima slucham w ipodzie tej piosenki"Nim stanie sie tak...." z Twojego podpisu lubie zwlaszcza fragmet :"co nie pozmywane ,samo zmyje sie "
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...
Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-01-06 o 13:10
|