Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 12:15   #4188
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Zaro oj, dlaczego od razu kreskę! skoro zrobili już jedną częśc rekrutacyją wątpię aby chcialo im sie wszystko rozpoczynac na nowo. Zaproszą te osoby ktore juz u nich byly.
Moga Cię jeszcze milo sie zaskoczyc...na wiosnę.
Haniu, ja raczej jestem pewna że jeszcze się do mnie odezwą, i nawet na tą rozmowę pod koniec stycznia- jesli będzie- na pewno się przejdę, bo na pewno nie znajdę nic do tej pory. Ale czekać do marca- nie uśmiecha mi się. A może nie do marca, bo znów im się coś poprzesuwa? TŻ zarabia w porządku, przeżyjemy za to, chociaż szału nie ma. Ale bez sensu tak siedzieć w domu, już naprawdę mam tego dosyć, no i przynieść jakieś pieniądze i dołożyć się do budżetu, przede wszystkim. Jestem bez pracy jakiś czas, i to (mam nadzieje) przejściowe, ale ciągnie się już za długo.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Nema i wiesz ze tak bedziecie się kochac bardziej i bardziej...poważnie.:ehem :
Czlowiekowi wydaje sie ze już bardziej się nie da...a jednak po czasie okazuje się ze da sie i to jak!!.
Hania mądrze prawi, polać jej

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Zaro glowka do gory, niedlugo bedziesz sie nam chwalic tym ze pracujesz i masz ciekawe zajecie Cierpliwosci

Dobra, postaram sie nie marudzić. Jak marudzę to sama siebie nie znoszę
Gdzie wczoraj porwałaś TŻ? Był zdziwiony?

Dorinko, ja się zgadzam z Mango. Może umów sie z koleżanką w spokojnym miejscu, zacznij jakoś delikatnie temat "nie idealności" jej męża, może sama powie coś więcej? Jeśli jej ciężko i źle z nim to na pewno potrzebuje się wygadać.