|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
cześć mamusie ) u mnie nadal zima i nici ze wyjściem z małym wrrrrrrr ciekawe kiedy się skończą te paskudne mrozy 
Mbu życzę dużo zdrówka dla Ciebie i malutkiej biedactwo się nacierpiałaś a teraz jeszcze ta anemia 
xandra mam nadzieje że poród pójdzie szybko i bezboleśnie i będziesz dzisiaj tulić swoje maleństwo
Nika.83 współczuje nocki mam nadzieję że mój mały się nie przestawi i nadal będzie tak spał jak dotychczas od 21 do 2 wstaje na jedzonko beknie sobie hehe i śpi dalej do 7 rano i wstaje razem z budzikiem taty do pracy za to w dzień śpi tylko max 3 godzinki
"Magdalena" a może zapakuj ja w becik i pośpiewaj jej piosenki heheh ja nie potrafię co prawda śpiewać tylko wyje ale na mojego zawsze to działa uspokaja się jak słyszy mój spokojny głos. A może smoczka niech pocmoka troszke??
scorpionec trzymam kciuki żeby szybko Idze przeszło! ładnie przybiera na wadze powklejaj jej jakieś nowe zdjatka musi teraz wyglądać jak mała kuleczka hhihi ale mój tez tyje w oczach mały klopsik się z niego robi i co raz więcej fałdek ma na ciałku. Z tą strzykawka to dobry patent ja też taka ze szpitala dostałam a męcze się głupia z łyżeczką jak podaje małemu esputikon rozpuszczony w moim mleku 
powklejajcie zdjęcia swoich szkrabów uwielbiam oglądać
|