Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 13:21   #856
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Witam moje panie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jak bylam tam ostatnio to z tuszami bylo biednie. dwustronny guerlain i jakies zestawy HR sie tylko ostaly.
To fatalnie. Potrzebny mi dobry tusz, chociaż może Hypnose jeszcze trochę pociągnie.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Fatale'a może poczekaj na gazetkę SP i tam coś będzie
Boję się, że Fatale nie nada się do moich cienkich rzęs, ale kusi mnie od dawna i pewnie przędzej czy później przetestuję. Fajnie by było, gdyby był w promocji w SP.

Odczuwam od powrotu z nart gwałtowne skurczenie się ilości wolnego czasu. Wczoraj miałam jedne odwołane zajęcia, poszłam sobie do koleżanki, potem po bilet autobusowy i stałam potwornie długo w kolejce do automatu. A potem poszłam wiadomo gdzie, wróciłam późno i nie wyspałam się. Dzisiaj opuściłam ćwiczenia, więc nadrabiam braki naukowe, bo jutro muszę je odrobić na dyżurze.

Gdyby nie było u mnie 14 stopni mrozu, to pojechałabym do SP może, bo wciąż czuję potrzebę jakiegoś zakupu, potrzebuję tusz i chętnie zrobiłabym małe przeszpiegi. Chętnie bym się tez przeszła po wyprzedażach, chociaż nie mam ochoty na kupowanie ciuchów teraz.

Staram się dzisiaj być asertywną kobietką i zostać wieczorem w domu, żeby moja nauka całkiem nie ucierpiała od innych rzeczy.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora