Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 12:26   #4192
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Dziekuje Jak go malowalam to mialam kupę radochy, nie mogłam sie doczekać, aż mu ją dam. Reakcja TŻ była bezcenna, dziś np. dostalam sms's, gdzie napisał, ze jak ją zakłada to czuje moje ciepło w sobie

Svinecko,
miło mi bardzo Słodki masz avatarek!
Jeju, usłyszeć coś takiego, to na prawdę bezcenne Twój TŻ jest uroczy.

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Hania mądrze prawi, polać jej
O tak...ja czasem mam też tak, że patrzę na TŻ jak np. oglądamy TV i tak od samego patrzenia od razu w głowie pojawia mi się myśl jak bardzo go kocham

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Dorinko, ja się zgadzam z Mango. Może umów sie z koleżanką w spokojnym miejscu, zacznij jakoś delikatnie temat "nie idealności" jej męża, może sama powie coś więcej? Jeśli jej ciężko i źle z nim to na pewno potrzebuje się wygadać.

Dori, a może spotkać się z tą koleżanką i powiedzieć, że zauważyłaś na ostatnim spotkaniu, że jej mąż zachowuje się dość dziwnie, że może wynika to z sytuacji, przez którą przechodzili itp.? Zapytać czy nie zauważyła, że się zmienił? No nie wiem, ciężka sytuacja...ja się już jakiś czas temu nauczyłam, żeby się nie 'wtrącać' w czyjeś związki...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora