2009-01-06, 12:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez dzasta110
no to teraz zębiska zacisnąć i brać się za naukę, bo w weekend pierwszy egzamin, koło z logiki no i 3 prace do napisania, a mam skończoną tylko jedną
|
ale masz wolne, więc zapomnij o głowie i do roboty.
Cytat:
Napisane przez LilStar;10363613
[COLOR=pink
zrobiłam dziś teścior  i mam 2 piekniutkie równiutkie megaróżowiutkie kreseczki[/COLOR]
w czwartek do lekarza
|
Ojej gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez Milibili
O ty niegrzeczna na basenie była i jeszcze sie tym chwali... A tak powaznie mam nadzieje, ze nie czujesz sie gorzej??
|
Hahaha była wróciłam czuję się ok...dziś chyba tez pójdę...
Cytat:
Napisane przez LilStar
nie wytrzymam do czwartku.
|
Kurcze nie możesz iść już dzisiaj... to czekanie jest najgorsze
Cytat:
Napisane przez daget
Witajcie dziewczyneczki ponadrabialam Was ile mozna ale cytowac sie nie odwazylam. W ogole jestem lekko psychicznie klapnieta w dodatku ide do szpitala na badania na 2 dni  . Na szczescie dopiero 3-4 luty. zadecydowalysmy z moja lekarka ze trzeba przepadac jelita i wykluczyc wszelkie ale.
Wczoraj bylam na kolejnej rozmowie w sprawie pracy i znowu mam czekac.... Ale moj mezus wrocil do domku z piekna dluga herbaciana roza i wszelkie smutki odgonil. W dodatku dzis dostalam wiadomosc ze http://www.dodomi.pl/?rozstrzygniecie-konkursu-2008.,51 a ponad to moje Skarbie przyslalo mi SMSa ze mamy 2 bilety od firmy na koncert BAJM na 18 stycznia
|
Daguś szkoda, że Cię nie będzie całe dwa dni, ale mam nadzieję, że wszystko w porządku, zresztą co ja pisze, pewnie że w porządku!
Gratuluje wygranej a koncert...nie znosze Bajmu.
|
|
|