Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomozcie mam dylemat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 12:32   #181
BioIvO
Zakorzenienie

Dot.: pomozcie mam dylemat

No coz, ja bym powiedziała w ten sposób- nie wiesz co robić to nie rób nic! Nie ma przymusu kupowania czegokolwiek ani nie ma przymusu jechania gdziekolwiek. To że ma sie pieniądze to nie znaczy że trzeba sie nimi uszczęśliwiać i buszowac po sklepach w poszukiwaniu zachcianek. Jak to mówią, chocby sie wykupiło cały salon odzieżowy to i tak człowiek nie bedzie przez to szcześliwszy. Podobnie jest z kosmetykami. Jak sie czeka na jakies perfumy rok i sie na nie skrupulanie ciuła to taki flakonik po zakupie stanowi niemalże relikwie. A w hurcie zapomina sie po co to wszystko i wogole na co.
Z wycieczek polecam samodzielny wyjazd własnie na wiosne na Polinezje Francuska- pełny raj, a region bezpieczniejszy od Karaibów i bez zagrozenia kataklizmami. Nie wspominajac o niezadeptanej rafie koralowej i luksusowych domkach ze szklanym dnem przez które widać rybki
Aha- polecam nauczyc sie spędzac czas bez wydawania pieniędzy (to jest możliwe, w ramach tzw głodówki!)No i zbliża sie Finał Orkiestry!

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując