Napisane przez ~Olya~
dziewczyny czy rutinoscorbin, polopiryna, sinupret i cholinki na gardło mają jakiś wpły na działanie pierścienia NR? Troszke mnie choroba łapała na wyjeżdzie i próbowa lam sie troszkę podkurować, a nie pomyślałam zupełnie o wpływie tych leków [mój błąd - następnym razem wszytsko przeanalizuje]...
podaje również skład. Jeśli ktoś się orientuje w temacie to prosiłabym o odpowiedź. Wspomne jeszcze, że w ulotce NR nic niepokojącego nie znalazłam.
Sinupret: 1 tabl. drażowana zawiera 6 mg korzenia goryczki, 18 mg kwiatu pierwiosnka, 18 mg ziela szczawiu, 18 mg kwiatu bzu czarnego, 18 mg ziela werbeny.
Skład Cholinek: - rumianek,
- szałwia,
- tymianek,
- prawoślaz,
- mięta.
Oprócz kompozycji wyciągów roślinnych Cholinki™ ziołowe zawierają również witaminę C
Rutinoscorbin:
1 tabletka zawiera substancje czynne:
Rutyna 25 mg,
Kwas L-askorbowy (witamina C) 100 mg
Substancje pomocnicze: laktoza, skrobia ziemniaczana, sacharoza, alkohol poliwinylowy, talk, magnezu stearynian.
Skład otoczki: Hydroksypropylometylocelu loza, polietylenoglikol 6000, tytanu dwutlenek, talk, żółcień chinolinowa (E 104).
polopiryna: Skład: 1 tabl. zawiera 300 mg kwasu acetylosalicylowego z dodatkiem 100 mg węglanu wapniowego
z góry dzięki, pozdrawiam kobietki!
|