Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 12:43   #4202
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
W jaki sposób tyranizuje?
że jest ironiczny to bym nie uznawała za objaw, niektórzy tak mają.
I jak nie ma poczucia rzeczywistości?

Ja bym się bacznie przyglądała, nie mówiąc nic przyjaciólce na razie, żeby sprawdzić czy Ci się potwierdzi.
To znaczy, że facet "buja w obłokach" mają full kredytów na karku a ten stracił pracę, trudno zdatrza się........ale on teraz nie widzi realnego zagrożenia.....teraz wymyślił, że założy sobie firmę (nie pierwszą zresztą) Dobra, spoko, przeżyłabym ale on brnie dalej.......tak namącił koleżance, że ona złożyła wymówienie z pracy, i ja nie wiem co dalej będzie z nią, nimi Ma wprawdzie 3 miesiące wymówienia ale oboje bez pracy mając kredyt na głowie to przyznacie mi chyba nic mądrego Prosiłam ją by się wstrzymała z tą decyzją, ale on jej zrobił wodę z mózgu, że ma sie cenić itp i żeby natychmiast zwolniła się.
Nie miała tak az tak źle, mogła na spokojnie szukac lepszej pracy ale złożyła to wymówienie

Edit
Moim zdaniem chce facet przejąć pełną kontrolę nad nią, niedługo zabroni jej w ogóle do pracy chodzić, tak to widzę w czarnych barwach ......
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dorinko może mąż ma nosa do takich spraw, ja mam podobnie... kilka razy przeczułam pewne zdarzenia, poprostu zwracam uwagę na szczególy, które inni przeoczają... Taki zmysł detektywistyczny i filmy psychologiczne też lubie
Możliwe, że Ty masz w głowie obraz tego kolegi sprzed 14 lat, widzisz go takiego jak był dawniej, a przecież w tym czasie mógł się bardzo zmienić. Skoro ta koleżanka kilka razy go zdradziła to jednak musiał być jakiś powód. Przeważnie jeśli w związku jest wszystko dobrze to nie szuka się ciepła, wsparcia, czułości gdzie indziej...
Jedno jest pewne, jesteś w sytuacji nie do pozazdroszczenia... Przecież nie możesz już dalej się w to nie mieszać, bo jednak w pewnym stopniu skłoniłaś ją do pozostania z nim... Co jeśli okaże się, że on to serio psychopata??
Ja na Twoim miejscu umówiłabym się na szczerą rozmowę, nie wyskoczyła od razu z tekstem że jej Tż to jednak psychol, ale powiedziała, że po ostatnim spotkaniu zauważyłaś, że on wcale nie jest taki idealny...
Istnieje jeszcze możliwość, że Twój Tż się myli... heh...
Sytuacja cholernie trudna, mam nadzieję Dorinko, że jakoś sobie poradzisz...
Mąż tak twierdzi, że ma zmysł a ja jestem przerażona coraz bardziej, bo kilka jego przepowiedni już się spełniło

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Zaro oj, dlaczego od razu kreskę! skoro zrobili już jedną częśc rekrutacyją wątpię aby chcialo im sie wszystko rozpoczynac na nowo. Zaproszą te osoby ktore juz u nich byly.
Moga Cię jeszcze milo sie zaskoczyc...na wiosnę.

Dorinko ja bym poobserwowała. Przyjaciołka nazeka na niego? Czy te skoki w bok to niby tak bez przyczyny?
Czuję, że nie mówi mi prawdy o swoim mężu....nie chce powiedziec wszystkiego a ja czuję, że coś jest
Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Dorinko najlepiej obserwuj i patrz, a dopiero jak bedziesz sama widziala jakies niepokojace objawy to pogadaj szczerze z przyjaciolka
Nie mam okazji go obserwować za bardzo , mąż powiedział że na trzeźwo spotkania z nim już nie zdzierży, więc jeśli juz to musi się znieczulić bo koles go wyprowadza z równowagi
Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Z nim chyba naprawdę coś jest poważnie nie tak. A tego falszywego konta na n-k to już kompletnie nie rozumiem, czyżby próbował w ten dziwny sposób śledzić poczynania żony?
Chyba tak, ale zwrócił się do mojego męża, sciemnił mu, że jest moim kolegą z liceum ale z równoległej klasy, co jest prawdą już teraz ale nie te dane podał, co chciał nie wiem ale różne mam mysli I dlaczego zwrócił się do niego skoro mój kolega Jesteśmy na etepie korespondencji z nim, oczywiście gramy w jego gierkę, że nie wiemy że on to on

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:47
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora