Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 12:44   #1312
ankamb
Raczkowanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Witam
to może ja sie "wypowiem" na temat tabsow ciazy itd
ja odstawialam tabletki antykoncepcyjne, i od razu po @ zaczleismy sie strac, oczywiscie nic z tego nie wyszly, bo jajniki jeszcze były uśpione, pod koniec pierwszego cyklu zaczeły mnie jajniki kłoc, dzgać, bolec całe podbrzusze -wiec myslalam ze to moze jednak to. NIestety @ przyszla, troche sie załamałam ale nic trzeba działac dalej. W drugim cyklu praktycznie cąły czas mnie jajniki bolaly, poszlam do gina i mi powiedzial ze on nic nie widzi zeby sie cos dziala, dal mi lek dopochowy, ktory ma wyregulowac stan bakteryjny ale bezpieczny dla ewentualnej ciazy bo mu powiedzialam ze sie stramy, bralam leki ale jakos to nic nie dalo bolalo mnie dalej, przestalam brac te globulki, no i jakos po tygodniu mialy sie zaczac dni owulacyjne . No to zaczelismy sie starac, co drugi dzien przytylalismy sie, ja jadlam poslusznie kwas moj selen i cynk dla żółniezyków, no i jak wszystkie bywalcyznie wiedza w ostani dzien dni płodnych nie mielismy seksu bo moj chłop sie zbiesił, ze traktuje go jak masyzne do seksu itd co mnie podkurniczylo, no ale nic. PO jakis paru dniach pojawila sie u mnie zgada, co chilwa mnie ona przesladowala, wiec jadalam zeby jej nie czuc, no i przegapilam dzien kiedy mial przyjsc okres, po dwoch dniach sie zorientowalam ze juz raczej powinna byc @, skoczylismy razem po drodze zakupów po test nastepnego dnia zorbilam bez zadnego nastwienia -myslalm po prostu ze cykl mi sie wydluża po odstawieniu, wiec nasiklam i zaczelam myc zeby pozatym i tak mialam czekac 5 minut na wynik ! co dla kobiec testujacych jest wręcz połwieczem anim mina te minuty cholerne kiedy czas sie tak wlecze. W kazdym badz razie myjac zeby kukłam sobie na deske sedesowa na ktorej stal test no i ku mojemu zdumieniu wyszla druga krecha chyba po minucie z wrzenie polknelam paste reszte wyplulam i czekalam na "męzola" kiedy wroci z spem a reszte to juz znacie

takze wracajac do ciebie uwazam ze ten bol jajnikow to cos jak najbardziej ok , mowia one tobie ze sie juz wybudzily z letargu i sa gotowe na produkcje jajeczek, wiec kochana meza do wyra i co dwa dni traktuj go jak masyzne do seksu, nam pomogla pozaycja od tylu i nogi uniesione w górze trzymam kciuki i nie załamuj sie

Dziekuje Ci bardzo za ta odpowiedz, przyznam, ze mnie pocieszylas
A ze wszystkie wiemy, jak wazna role w staraniach odgrywa psychika, postaram sie mniej martwic, za to wiecej dzialac
I znow uwierzyc, ze sie uda...

Pozdrawiam serdecznie!

Edytowane przez ankamb
Czas edycji: 2009-01-06 o 12:46
ankamb jest offline Zgłoś do moderatora