Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 12:47   #1991
iustitia
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Cytat:
Napisane przez Lorri Pokaż wiadomość
Iustitio, właśnie dostałam próbki Buff'd (zamówione 27 grudnia, w sobotę! ) i mogę Ci powiedzieć, że odcień Fawn jest bardzo jaśniutki, jaśniejszy chyba niż Sandy Fair EDM, ma tylko odrobinkę nienachalnego różu. Trzeba też brać pod uwagę, że formuła orginal Buff'd jest bardziej kryjąca niż intensive EDM (widać to już przy testach na łapce). Bardzo mi się podobają zamówione odcienie. Opiszę je w wątku ogólnym i zdjęcia za jakiś czas zamieszczę.
Hmm jeśli w takim razie to z EDM będzie za ciemne to skuszę się na próbkę z Buff'd Dzięki za informację

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Uwiodlo mnie EDM,nie wiem jak bedzie z innymi mineralami ale wiem,ze z Tru nie zrezygnuje-bo moja fascynacja kolorowka nie opiera sie jedynie na mineralach
Na pewno zostane przy podkladach roze sa fajne ale ja lubie roznorodnosc,podobnie jak z cieniami-wiec w tej kwestii tylko zbior sie moze powiekszyc blyszczyki to moja namietnosc a reszta to dodatki,po ktore lubie siegac w zaleznosci od potrzeb.

Zdjecia juz sa,jeszcze tylko musze miec chwile by je troche przyciac i wrzucic.

Uwazam,ze nie ma sensu pisac petycji tylko pora zalozyc watek na Technicznym zobaczymy jak sie okresli Szefostwo i inne zainteresowane
W kazdym razie podforum bedzie uzyteczne
Ja również bardziej interesuję się podkładami, pudrami, bo za bardzo lubię klasyczne cienie, poza tym spotkałam się z opinią, że te mineralne są bardzo subtelne i delikatne jeśli chodzi o kolor a ja lubię zdecydowane odcienie

Nieważne, w jaki sposób, byle osiągnąć cel Uważam, że to wprowadzi dużo porządku na forum, poza tym, kobiety się znają na kosmetykach najlepiej i wiedzą, jak powinno być
iustitia jest offline Zgłoś do moderatora