Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yasminelle - wątek zbiorczy cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 14:03   #1265
*wanilia*
Zadomowienie

Dot.: Yasminelle - wątek zbiorczy cz. II

Dziewczynki chciałam się Was poradzić w pewnej sprawie. Od roku biorę Yasminelle. Nie mialam zadnych skutków ubocznych. Ale teraz zaczynam sie niepokoić. Po pierwsze <tu akurat nie wiem czy to ma związek z tabletkami> od pewnego czasu odczuwam straszne swędzenie skóry. Zwłaszcza na nogach. Teraz narazie ustało ale dalej nie wiem czym to mogło być spowodowane. Połączyłam to z tabletkami ale nie wiem czy słusznie. Po drugie od jakiegoś czasu bardzo często boli mnie głowa. Nie jest to jakis ból nie do wytrzymania ale jednk. Wczesniej nie mialam taki problemów. Po trzecie krwawienie z odstawienia też mnie niepokoi. Nie wiem czy to dobrze ze tak jest. Przerwe zawsze zaczynam we wtorek. Na początku krwawienie dostawałam w sobote. Poźniej miałam w niedziele rano. Teraz od jakiś 4 miesięcy mam w poniedziałki. A ostatnio dostałam we wtorek. W dzień kiedy muszę brać nowe opakowanie. Okres trwa zazwyczaj do czwartku, piątku.. Ale martwię sie dlaczego coraz bardziej tak mi sie "przesuwa".. Czy to dobrze? Może te tabletki sa już dla mnie za słabe... Sama nie wiem. Przepraszam że tyle pytań na raz... I proszę o pomoc. Ginekologa oczywiście też się poradzę ale wizyta dopiero za 2 tygodnie..

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora