Wątek
:
OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-01-06, 13:07
#
1188
nelijka
Raczkowanie
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Co z ta pogoda? Słoneczko swieci a na termometrze -10 brrr....
Lena wstala dzisiaj o 4.30 zjadla i stwierdzila ze moz zaczac juz dzien
i jest super wyspana
Chodzilam z nia po mieszkaniu i ogladalysmy wszystko co tylko mozna, o 7 udalo mi sie po karmieniu zapakowac ja do wozka a sama zapakowalam sie na sofe i troche ja w tym wozku bujajac zasnelysmy
az do 9.00. Moje dziecko wieczorem pada dopiero o 23-24, a wczoraj usnela o 21 i tak przeczuwalam ze dzien zaczniemy duzo wczesniej.
Magdalena pisalas ze macie placzace problemy. My niestety tez
i powiem szczerze ze nic wtedy nie dziala - trzeba przeczekac. Dlatego od wczoraj wychwuje moja mala terrorystke
i powiem ze widze efekty - mam nadzieje ze nie zapesze. Dzisiaj ladnie zajmowala sie sama soba prawie godzine na macie edukacyjnej, potem troche pozwiedalysmy mieszkanie i dalam ja do lozeczka, wlaczylam karuzele i zasnela
Jestem w szoku. Ale nie ma tak latwo i musze tez przeczekac jej napady zlosci. Ale idzie to coraz lepiej, po 15 min daje sobie spokoj, po kilku minutach krotki wrzask - tzw. sprawdzajacy - jak nie skutkuje i nikt jej nie podrzuca (jest caly czas na rekach lekko kolysana) to daje sobie spokoj
Udaje sie tez ja czasem uspokoic smoczkiem, ale jak wypdanie to zaraz jest wrzask
Macie juz @ ? Pytam te niekarmiace piersia mamy, bo domyslam sie ze karmiace nie maja. Ja juz mam i powiem wam ze masakra
Mam juz 12 dzien
Na szczescie widze juz swiatełko w tunelu
Przez 5 dni tak mnie zalewalo ze nie dawalam sobie rady. Mam nadzieje ze nastepny bedzie juz normalny.
Oj pochwalilam mala i zaczyna plakac...zmykam
A oto moja Lenka w dniu chrzcin
Załączone zdjęcia
DSCF2006.jpg
(89,8 KB, 51 załadowań)
Edytowane przez nelijka
Czas edycji: 2009-01-06 o
13:14
Powód: Dod. zdjecia
nelijka
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do nelijka