Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 14:17   #4211
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Witam ja rudolf czerwononosy renifer,

straszny mam katar i jak on właśnie wyglądam, dzękuje wszystkim za kciuki przydały się. Podwyżka nie powalająca ale zawsze jakaś i i tak uważam że jak na pierwszą pracę to nie jest źle bo to co studentki pisząw wątky na businesswoman to czasem jest straszne jak ludzi wyzyskują.

Anitko super wieczór. My z TŻ ostatnio spędzamy wolny czas pod kocem i oglądamy jakieś filmy.

Dorinko tak jak ówią dziewczyny warto go poobserwować. Moim zdaniem jest z nm zdecydowanie coś nie tak zwłaszcz, że kazał żonie złożyć wypowiedzenie. Wśród znajomych też mam taki przypadek tylko, że póki co oni są razem krótko "objawy" są nieco innne.

Moja kolażanka ma dom on sę do niej wprowadził, oczywiście nie dokłada sie do rachunków, generalnie otrzymują ich jej rodzice. Dziewczyna sama nigdzie ne wychodzi, nawet nie może za długo rozmawiac przez telefon albo odpisac na smsa jak z nim jest. I chciała w ty rok zrobić prawo jazdy ale on "tak jej to wszytsko wytłumaczył, że ona rzeczywicie nie potrzebuje prawa jazdy bo dwóch samochodó nie będą mieli a on jej samej nigdzie nie puszcza i tak wszędzie jeżdżą razem do pracy, do szkoły, na zakupy" Po prostu chce ją ubezwłasnowolnić i spowodował że zrezygnowała z części godzin w pracy (ma elastyczny grafik) żeby z nim spędzać cały czas