Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masz 20-30 lat? Chcesz schudnąć 5-10 kg? To jest wątek dla Ciebie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 14:23   #100
Kira87
Wtajemniczenie

Dot.: Masz 20-30 lat? Chcesz schudnąć 5-10 kg? To jest wątek dla Ciebie :)

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
W kulkach nie, to takie gotowe cudo? Za to ostatnio kupiłam 1000 mrożonych liści szpinaku i kusi mnie policzyć czy naprawdę jest ich 1000 skoro się zarzekają
To jest szpinak mrożony w formie kulek. Po ugotowaniu otrzymujesz pyszne, mięciutkie listki, a nie ten drobny miał. Próbowałam już wielu mrożonek, ale za każdym razem wychodziła papa

Cytat:
Cukinia a'la schabowy, lol. Znaczy w panierce?
W panierce z samej mąki lub z bułki tartej i jajka

Cytat:
Trochę się gubię w dietetycznych zaleceniach - jedni polecają produkty odtłuszczone, inni każą ograniczać tylko węglowodany. Osobiście nie unikam tłuszczu, wcinam orzechy, migdały, tłuste ryby i sery, smażę na oliwie z oliwek, węglowodany staram się odstawić. A jak jest prawidłowo...?
Te tłuszcze, które wymieniłaś imho trzeba koniecznie wcinać! Orzechy, tłuste ryby i oliwa z oliwek, to podstawa zdrowej diety (według mnie). No...może te tłuste sery już mniej...a szkoda, bo są takie smaczne (szczególnie do wina)
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując