2009-01-06, 13:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cytat:
Napisane przez aha9
Ja miałam robią toko już 3 razy, pierwsze IGg (to badanie czy kiedyś chorowałaś na to) wyszło mi że nie wieć zrobiłam IGm ( to z kolei czy aktualnie jestes na to chora) i też wyszło że nie ( robiłam we wrześniu po powrocie z teneryfy, jedlismy tam różnie owoce moża więc się troche bałam) ale nic nie wyszło, no i zrobiłam też tydz temu, bo lekarz mówił, że jeśli nie miałam nigdy tokso to że nie można jeść jajecznicy, jajaek na miękko, surowych wędzonych szynek, boczku, tatara ( nic co nie jest do końca zrobione) a ja oczywiście jadłam więc dla świętego spokoju zrobiłam raz jeszcze i teraz już przesyrzegam diety  z tokso nie ma żartów lepiej zrobić, jeśli (odpukać ) ktoś ją załapie w ciąży to lekarz rozpocznie leczenie.
|
mozesz napsiac jak dokładnie nazywa sie to badania ile kosztuje u ciebie i jak dlugo czeka sie na wynik ?
ja jutro ide na badania ogolne krwi i moczu ktore mi lekarz zlecil, dzis po poludniu do apteki po pojemnik na mocz musze isc ! ehhh a tak mi sie nie chce z domku wychodzic !
udało sie -moj wykres
|
|
|