2009-01-06, 13:37
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nadciąga totalny kataklizm... ;)
Cytat:
Napisane przez papryka85
A ja to mam tak,że im bardziej się staram zachować cicho, tym bardziej hałasuję-potrącam garnki, strącam pokrywki-masakra
A dobrych parę lat temu siostra dała mi peeling, którego nie używała. Patrzę-dużo grudek, będzie dobry 
Nałożyłam na twarz i trę...i trę...i trę...Postanowiłam pozbyć się badziewia jak najdokładniej. Spłukałam...Hmmm-twarz czerwona, ale gładka-myślę-spoko, zaraz wszystko wróci do normy. I wtedy moja siostra mnie oświeciła, że to jest peeling do stóp ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) burak z twarzy zszedł mi całkiem dopiero gdzieś po tygodniu, ale z naskórkiem miałam spokój baaaardzo długo 
|
dobre...
moja bratowa tez z tych zakręconych... ubierała sie pędem na randkę z moim bratem...no i na swetrze miała nałożone takie pończo z takiego materiału firankowego.. no i jak to pędem to wszystko szybko nawet nie zobaczyła na siebie w lustro.. schodzi na dól a tam do tego pończa przyczepił sie jej biustonosz... nie zauważyła go... .. dopiero mój brat jak zaczął sie z tego potwornie śmiać to spaliła buraka wróciła do domu i na oczy mu sie nie chciała pokazywać.. dodam że to miała być ich pierwsza randka...
|
|
|