Organizatorka
|
Dot.: Fanta po raz drugi:)
Cytat:
Napisane przez Niuniutek
jako ze spac nie moge pozwole sobie ocenic - dla mnie bomba  swoja droga masz naprawde sliczna cere 
|
Ja też spać nie mogłam, ale wizaz mi coś nie chciał działać.. pojawiał się i znikał i nawet nie byłam pewna, czy mój wątek się pojawił, czy nie. Dziękuję Ci bardzo. A co do cery.. Oj, chciałabym, chciałabym, ale pracuję na nią
Bo jak się naoglądałam Twoich barwnych makijaży, to mi się zachciało zrobić coś w żywszych barwach Dzięki Candy 
Cytat:
Napisane przez marioladabr
Jak chcesz, żeby na Ciebie pokrzyczeć to musisz się bardziej postarać... bo teraz to nie ma szans - no chyba, że Jeane coś znajdzie 
Mnie się podoba  Jest świetliście i bardzo ładnie 
|
Dziękuję Ci bardzo Jeanne na pewno coś znajdzie 
Cytat:
Napisane przez northwestpassage
nikt nie będzie krzyczeć Kochana, makijażyk bardzo ładny, kolorki tez, wykonanie super, buźka ślicznie się prezentuje, jak to dziewczynki piszą ładnemu we wszystkim ładnie 
|
Cieszę się, że Ci się podoba.I dziękuję bardo 
Cytat:
Napisane przez betibeata7
Dla mnie też ślicznie, aczkolwiek moim zdaniem ślicznie wygladałaby pomadka taka ciut bardziej złamana pomarańczem.
|
Dziękuję Ci bardzo Pierwsza wersja była właśnie z fantą na ustach, ale stwierdziłam, że co za dużo, to nie zdrowo Poniżej wklejam fotkę tego, co miałam na ustach na początku 
Cytat:
Napisane przez żurawinka
Delikatnie, ładnie.
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez Basia8212
Jest prześliczny,uwielbiam takie swietliste makijaże,a Ty jak zwykle marudzisz, a nie ma co bo bardzo ładnie Ci to wyszło 
|
Marudzę, marudzę, bo nie jestem do końca przekonana, czy mi wyszło. Jak kiedyś będę pewna, że mi wyszło (ale na razie nie przewiduję takiej opcji ), to przestanę marudzić Dziękuję Ci bardzo 
Cytat:
Napisane przez Natek89
|
Dziękuję Trochę się bałam tego złota, bo dziewczyny na MM stwierdziły, że jestem chłodnym typem i zdecydowanie powinnam unikać ciepłych, złotych kolorów, ale jako iż lubię robić na przekór, to ... A co do rzęs- ja się tym tuszem malować nie umiem i obawiałam się, że jak nałożę drugą warstwę, to będę miała piękny zlepek rzęs
Cytat:
Napisane przez troczek
a ja bym dodała cieniutką czarną kreskę kredką na górnej powiece i troche tego pigmentu co masz w kąciku oka (Nude?) na środek warg. Fajnie te pirmenty się prezentują i bardzo ładny makijaż i policzki pięknie są podkreślone. aż zazdroszcze, ja się modelowania twarzy różem chyba nie naucze nigdy.
Kiedyś widziałam takie cienie w słoiczku by Gosh, to tak samo wygląda na powiekach, czy to są bardziej brokaciki u Gosha, tzn. mniej koloru, wiecej błysku?
|
Dziękuję Ci. Kreski się jeszcze porządnej robić nie nauczyłam, więc nie chciałam popsuć sobie jeszcze bardziej oka. A na usta dałam pigment fanta, ale może rzeczywiście lepszy byłby nude...? 
Cytat:
Napisane przez pasywno-agresywna
Bardzo ładnie wykonany makijaż, a i kolorki całkiem dobrze współgrają z Twoją urodą. Podoba mi się
|
Dziękuję Ci bardzo 
Cytat:
Napisane przez AgattkaM
delikatnie, ale ze samczkiem  ślicznie, kolorowo i apetycznie [fanta  ]
a krzyczec można na Ciebie za jedno, że ciągle uważasz, że będziemy krzyczeć, a nigdy nie ma za co 
|
Dziękuję A co do krzyku.. Oj, kiedyś na mnie krzyczałyście ciągle..
Poniżej wersja początkowa- z fantą na ustach- ale coś mi się wydaje, ze trochę za dużo tej fanty wszędzie- i na oczach i na policzkach i na ustach...
Zdjęcie mało wyraźne i pomarańczowe coś, ale nie chciało mi się bawić w kombinowanie z dopasowywaniem kolorów
Edytowane przez cathy
Czas edycji: 2009-01-06 o 13:42
|