Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fanta po raz drugi:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 13:41   #13
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: Fanta po raz drugi:)

Cytat:
Napisane przez Niuniutek Pokaż wiadomość
jako ze spac nie moge pozwole sobie ocenic - dla mnie bomba swoja droga masz naprawde sliczna cere
Ja też spać nie mogłam, ale wizaz mi coś nie chciał działać.. pojawiał się i znikał i nawet nie byłam pewna, czy mój wątek się pojawił, czy nie. Dziękuję Ci bardzo. A co do cery.. Oj, chciałabym, chciałabym, ale pracuję na nią
Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
mmmales kolorowa podoba mi sie bardzo ta propozycja w lecie czesto stosuje podobna z zielenia na dole z reguly heh
sliicznie..i jakie ladne poliki podkreslone
Bo jak się naoglądałam Twoich barwnych makijaży, to mi się zachciało zrobić coś w żywszych barwach Dzięki Candy

Cytat:
Napisane przez marioladabr Pokaż wiadomość
Jak chcesz, żeby na Ciebie pokrzyczeć to musisz się bardziej postarać... bo teraz to nie ma szans - no chyba, że Jeane coś znajdzie
Mnie się podoba Jest świetliście i bardzo ładnie
Dziękuję Ci bardzo Jeanne na pewno coś znajdzie

Cytat:
Napisane przez northwestpassage Pokaż wiadomość
nikt nie będzie krzyczeć Kochana, makijażyk bardzo ładny, kolorki tez, wykonanie super, buźka ślicznie się prezentuje, jak to dziewczynki piszą ładnemu we wszystkim ładnie
Cieszę się, że Ci się podoba.I dziękuję bardo
Cytat:
Napisane przez betibeata7 Pokaż wiadomość
Dla mnie też ślicznie, aczkolwiek moim zdaniem ślicznie wygladałaby pomadka taka ciut bardziej złamana pomarańczem.
Dziękuję Ci bardzo Pierwsza wersja była właśnie z fantą na ustach, ale stwierdziłam, że co za dużo, to nie zdrowo Poniżej wklejam fotkę tego, co miałam na ustach na początku
Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Delikatnie, ładnie.
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez Basia8212 Pokaż wiadomość
Jest prześliczny,uwielbiam takie swietliste makijaże,a Ty jak zwykle marudzisz, a nie ma co bo bardzo ładnie Ci to wyszło
Marudzę, marudzę, bo nie jestem do końca przekonana, czy mi wyszło. Jak kiedyś będę pewna, że mi wyszło (ale na razie nie przewiduję takiej opcji), to przestanę marudzić Dziękuję Ci bardzo
Cytat:
Napisane przez Natek89 Pokaż wiadomość
Zgadzam się cere masz śliczną a w złotym bardzo Ci do twarzy.Jedyne co bym zmieniła to mocniej wy tuszowała rzęsy,ale to jest kwestia gustu.Generalnie bardzo mi się podoba
Dziękuję Trochę się bałam tego złota, bo dziewczyny na MM stwierdziły, że jestem chłodnym typem i zdecydowanie powinnam unikać ciepłych, złotych kolorów, ale jako iż lubię robić na przekór, to ... A co do rzęs- ja się tym tuszem malować nie umiem i obawiałam się, że jak nałożę drugą warstwę, to będę miała piękny zlepek rzęs
Cytat:
Napisane przez troczek Pokaż wiadomość
a ja bym dodała cieniutką czarną kreskę kredką na górnej powiece i troche tego pigmentu co masz w kąciku oka (Nude?) na środek warg. Fajnie te pirmenty się prezentują i bardzo ładny makijaż i policzki pięknie są podkreślone. aż zazdroszcze, ja się modelowania twarzy różem chyba nie naucze nigdy.
Kiedyś widziałam takie cienie w słoiczku by Gosh, to tak samo wygląda na powiekach, czy to są bardziej brokaciki u Gosha, tzn. mniej koloru, wiecej błysku?
Dziękuję Ci. Kreski się jeszcze porządnej robić nie nauczyłam, więc nie chciałam popsuć sobie jeszcze bardziej oka. A na usta dałam pigment fanta, ale może rzeczywiście lepszy byłby nude...?
Cytat:
Napisane przez pasywno-agresywna Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wykonany makijaż, a i kolorki całkiem dobrze współgrają z Twoją urodą. Podoba mi się
Dziękuję Ci bardzo
Cytat:
Napisane przez AgattkaM Pokaż wiadomość
delikatnie, ale ze samczkiem ślicznie, kolorowo i apetycznie [fanta ]

a krzyczec można na Ciebie za jedno, że ciągle uważasz, że będziemy krzyczeć, a nigdy nie ma za co
Dziękuję A co do krzyku.. Oj, kiedyś na mnie krzyczałyście ciągle..

Poniżej wersja początkowa- z fantą na ustach- ale coś mi się wydaje, ze trochę za dużo tej fanty wszędzie- i na oczach i na policzkach i na ustach...
Zdjęcie mało wyraźne i pomarańczowe coś, ale nie chciało mi się bawić w kombinowanie z dopasowywaniem kolorów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060026a.jpg (40,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez cathy
Czas edycji: 2009-01-06 o 13:42
cathy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując