Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 13:51   #4219
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Pzs, gratuluje podwyżki

Nemo, teraz dopiero obejrzalam Twoje dzieła Koszulka mnie zachwyciła Szczególnie że mam dwie lewe ręce Nie moge uwierzyc że ktoś potrafi coś takiego zrobic

Anitko, super zaskoczyłaś TŻta świetny wieczór

Butter, Ty też fajnie zaskoczyłaś swojego. Romantycznie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
chyba mnie natchnęłyście, że powinnam zrobić tż mojemu jakąś niespodziankę albo czymś go zaskoczyć, tak bez powodu. Za dwa tygodnie ma co prawda imieniny, ale może wcześniej coś wykombinuję
No właśnie, też o tym pomyślałam. Dawno mu nie zrobiłam jakiejś niespodzianki i nawet nie wiem co by to mogło być Musze pomyśleć.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
My się w ogóle tak nie zaskakujemy , nie to że niemożliwe ale ciężkie mieszkając razem My się zaskakujemy ciągle w łóżku a to już 3 lata , sami o tym gadamy że to aż niemożliwe a jednak Ostatnie wielkie zaskoczenie było rano po Sylwestrze
My sie już chyba niczym nie zaskoczymy (chociaż może nie ma co mówić hop) za to cały czas kontunuujemy to co dobre I jest nam fantastycznie (chciaz horoskop parnterski nie jest nam zbytnio przychylny- ja Baran, on Byk)

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Matko Twoja koleżanka też chyba nie jest do końca świadoma swoich czynów.
Jak można się pozbawić środków do życia.
Pewnie znajdzie jakąś pracę przez 3 miesiące, ale jeśli nie...

Co do nk, to ja tego zupełnie nie rozumiem
W jakim celu zakłada się fikcyjne konta i zaczepia ludzi
Po co on w ogóle pisze do twojego Tżta?
Ludzie są dziwni
No zgadzam się w 100%. Nie rozumiem kompletnie z czego wynika to zachowanie. Zostawić tak bezsensownie pracę z dnia na dzień? Dziwne że koleżanka się na to zgodziła. Wygląda na to, że jednak traktuje zdanie męża jakoś jak... nie wiem, rozkaz, czy co? A z tym kontem na nkl to paranoja jakas. Może mysli ze jak sie pokoleguje z Twoim mezem to potem nawiaze do Twoich znajomych i sie czegos dowie o zdradach zony?