Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 13:59   #1999
vril
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Hexx ubieglam cie Ale spokojnie, nie pali sie, odpisz kiedy bedziesz miala czas
Masz racje, ze filtr zima az milo sie nosi, taka kolderka na twarzy, zwlaszcza teraz jak przyszly mrozy.

Hexx, te zdjecia Polowe bym zgarnela, doslownie. Zauroczyl mnie kolor Mistic Night, piekny. Mozesz porownac kolory cieni Snow Flakes i Sleight Ride do Casual Friday? Sa podobne? Zielony cien Christmas Carol tez mi sie podoba, zreszta wszystkie by mi pasowaly Roz Jingle Bells mnie zastanawia, taki jasny, robi za rozswietlacz? I jeszcze jedno - jak sie ma roz Short Cake do Pink Ribbon?

Ja od ponad tygodnia uzywam codziennie mineralow (szok, codziennie sie pacykuje) i wreszcie stwierdzam, ze przestaly mnie zapychac, na poczatku byly takie sklonnosci, chyba skora sie przyzwyczaila ale za to mam inny problem. Poglebil mi sie przesusz na polikach (raczej nie od mineralow, tylko tak ogolnie) i chyba bede musiala na pare dni odstawic mineraly, bo mnie denerwuja skorki i juz wiem, ze bedzie dziwnie, przyzwyczailam sie cholera do tych proszkow

Edytowane przez vril
Czas edycji: 2009-01-06 o 14:04
vril jest offline Zgłoś do moderatora