2009-01-06, 14:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koszatniczki
Cytat:
Napisane przez motylek1007
zamierzasz je rozmnazac?
|
Hmm... no ja nie zamierzam Myśle że same będą się rozmnażać, a ja im w tym pomagać nie muszę...
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
co do płci to nie łatwo ją odróżnić, i nie decyduje o tym długość ogonka czy wysokość dźwięków, a posiadanie czegoś więcej przez samców  ja sama miałam dwa samce więc nie wiem jak samiczki wyglądają.
A co do futerka no to nic im nie będzie, co najwyżej będą śmiesznie wyglądać. Moje kosze też miały powycierane futerko na pyszczku i żyly długo i mam nadzieję, że szczęśliwie.
Kąpiele w piasku. No to może tak: moje kosze miały pył cały czas w klatce. Najpierw się w nim kąpały a potem używały go jako kuwety, nie kąpiąc się w nim dopóki im go nie wymieniłam. Wygodne i dla nas bo pył pochłaniał zapach i w klatce było dłużej czysto a nie wiem jakbyśmy się starali to po krótkim czasie w klatce jest pełno odchodów i moczu co nie sprzyja zwierzakom. Ja bym na czymś takim siedzieć nie chciała. Tak więc zostaw piasek w klatce niech on tam sobie leży a one zrobią z niego użytek kiedy będą i jaki będą chciały 
|
Dla mnie "pod spodem" one wyglądają tak samo Chyba okaże się dopiero gy któraś będzie w ciąży
A to futerko nie odrośnie?
Bo źle to po prostu wyglada...i nie chodzi o względy estetyczne, tylko o to że teraz jak na nie patrzę to serce mi się kraje, mimo że wiem że ich to nie boli....
W każdym razie dziękuję za odpowiedź
|
|
|