Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bydgoskie Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 14:08   #32
**pysiulka**
Raczkowanie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

witam dziewczyny
moj slub odbedzie sie 28 sierpnia(piatek) w parafii sw mikolaja w st fordonie,mam tez mozliwosc 29 w sobote ale w ten dzien sa juz podobno zaklepane 4 inne sluby wiec wybralam piatek,jak myslicie czy dobrze zrobilam?tez zastanawiam sie nad dekoracja kosciola,podobaja mi sie alejki kwiatowe...i jestem ciekawa czy proboszcz zgodzilby sie na rozsypanie platkow roz w kosciele,wiecie cos mze na ten temat?na wesele wybralismy restauracje villa calvados na placu wolnosci,jest tam pyszne jedzenie(znajomi byli tam na weselu i chrzcinach) oraz przepiekne wnetrze,ogrod...cene to 160zl od osoby-orientujeciesie czy to duzo czy malo?
sukienki mam 3 na oku ale jeszcze nawet nie przymierzalam-hamlet,latido i donaire z pronovias,jesli wiecie co to za sukienki moze cos doradzicie,poki co chyba najbardziej na hamleta jestem nastawiona
i to wlasciwie tyle,szukam tez dj lub zespolu(jak to jest z wodzirejem,czy ktos z zespolu wtedy prowadzi impreze,czy trzeba osobno poszukac?)nie mam tez fotografa i kamerzysty...no i kosmetyczki jakiejs bardzo dobrej...
pozdrawiam wszystkie bydgoszczanki
**pysiulka** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując