2009-01-06, 14:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??
Cytat:
Napisane przez frantic
Wymieniasz w zestawie 8 produktów, więc nie wiem co to za zestaw, pewnie jakiś Twój własny, a nie gotowy, ale nieważne. Nie wiem czy dobrze zrobiłaś wybierając tylko jedną formułę, bo może Ci ona kompletnie nie podejść i co wtedy? A innymi formułami też można uzyskać świetne krycie, trzeba tylko pamiętać o korektorze. Tu akurat korektor Mint to dla mnie strzał jak kulą w płot, ale oczywiście Tobie może on pasować. 
Jeżeli masz tłustą cerę, to świetnie, że wzięłaś puder Start To Finish. Nakładaj go pędzlem kabuki w minimalnej ilości przed położeniem podkładu (jako primer) lub po podkładzie, lub też tak i tak. Ale pamiętaj - odrobinę, bo zrobisz sobie ciasto na buzi, jak przesadzisz z tymi wartwami.
Aha Fawn jest wyraźnie żółty. Nie wiem co to dla Ciebie znaczy "mega żółty". Dla mnie np. jest za żółty, ale Tobie może pasować idealnie.
|
to jest zestaw ten za 50, tylko że kilka produktów zamówiłam dla siostry, więc wyszlo mniej niż 12 Faktycznie, teraz dopiero doszłam do wniosku, że może rzeczywiście źle, że zamówiłam tylko intensive, ale trudno... Na szczęście mint to tylko próbka Nie mogę się już doczekać kiedy przyjdą i je przetestuję
|
|
|