Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Solarium :/
Wątek: Solarium :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 14:25   #1383
patka626
Przyczajenie

Dot.: Solarium :/

niektórym pomagająa niektorym nie... ja np mam bardzo trudną skórę do opalania. aby byly jakiekolwiek, nawet najmniejsze efekty, musze isc na lozko o mocy jak najwiekszej na jakies 15 min. jakiś czas temu poprosiłam o jakis przyspieszacz, ktory pomogłby mocniej sie opalic. dano mi preparat z tzw "tinglem", ktorego dzialanie polega na tym ze rozszerza naczynia krwionosne. utrzymuje sie okolo godziny, poltorej, czyli przez ten okres czasu masz posmarowane miejsca czerwone na maxa. niestety na mojej skorze bylo to tragiczne, poniewaz, posmarowalam jedynie ręce, nogi ibrzuch, a cale cialo mialam czerwone, w masakrycznych plamach!!!!:O moja twarz wygladala paskudnie, na policzku plama, na brodzie, mimo ze wytarlam po tym ręce i nie dotykalam sie po twarzy. wszysciutko mialam w gigantycznym bordowych plamach nie polecam takiego rodzaju przyspieszaczy. nie wiem, moze jestem na to uczulona, ale efekt tych plam na mojej skorze pozostal na 3godziny!!!!!!
Następnym razem jak poszlam na solarium to poprosilam o zwykly przyspieszacz lub bronzer bez efektu "tingle".
Ostrzegam was dziewczyny, tak chwalą ten preparat, a tak naprawdę wogle mi nie pomogl tylko zeszpecil skorę na kilka godzin;/
patka626 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując