2009-01-06, 14:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wirtualna Przyjaciółka
Cytat:
Napisane przez -onna-
Naprawde Leeds ci sie podoba? - Bo ja poprostu nie znosze tego miasta!  Dla mnie jest takie.. nijakie i kompletnie do mnie nie przemawia. uwielbiam za to male miasta z historia - York czy Chester.  W Birmingham bylam raz, ale az wstyd sie przyznac bo doslownie tylko na chwilke - po wize. Takze nie mialam okazji nic zwiedzic. Tobie sie podoba?
Co do podrozy to ja czasu mam pod dostatkiem za to funduszy brakuje na te wszystkie moje marzenia 
|
Leeds wydalo mi sie takie zielone, architektura piekna, centrum niestety tylko mijalam, ale wydalo mi sie KOSMICZNE . Moze dlatego, ze pogode mielismy piekna i wszystko bylo w sloncu . Ale bardzo chetnie sie jeszcze kiedys wybiore, pozwiedzac troche wiecej i na dluzej. Ale to pewnie juz wiosna. Dodam tylko,ze z Birmingham jechalismy do Leeds motorem. Ale byl ubaw . Robilismy 4 przerwy, zgubilismy sie po drodze, za pierwszym razem jak zsiadlam z motoru to prosto na glebe, tak mnie wszystko bolalo . Ale warto bylo.
Gdzie pracujesz, jesli mozna zapytac..? No i czego sie uczysz? . Ja pracuje w kasynie internetowym, jako krupier/inspektor.
pozdrawiam
|
|
|