Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualna Przyjaciółka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 14:33   #11
Gwedhan
Rozeznanie

Dot.: Wirtualna Przyjaciółka

Cytat:
Napisane przez -onna- Pokaż wiadomość
Naprawde Leeds ci sie podoba? - Bo ja poprostu nie znosze tego miasta! Dla mnie jest takie.. nijakie i kompletnie do mnie nie przemawia. uwielbiam za to male miasta z historia - York czy Chester. W Birmingham bylam raz, ale az wstyd sie przyznac bo doslownie tylko na chwilke - po wize. Takze nie mialam okazji nic zwiedzic. Tobie sie podoba?

Co do podrozy to ja czasu mam pod dostatkiem za to funduszy brakuje na te wszystkie moje marzenia
Leeds wydalo mi sie takie zielone, architektura piekna, centrum niestety tylko mijalam, ale wydalo mi sie KOSMICZNE. Moze dlatego, ze pogode mielismy piekna i wszystko bylo w sloncu . Ale bardzo chetnie sie jeszcze kiedys wybiore, pozwiedzac troche wiecej i na dluzej. Ale to pewnie juz wiosna. Dodam tylko,ze z Birmingham jechalismy do Leeds motorem. Ale byl ubaw. Robilismy 4 przerwy, zgubilismy sie po drodze, za pierwszym razem jak zsiadlam z motoru to prosto na glebe, tak mnie wszystko bolalo. Ale warto bylo.
Gdzie pracujesz, jesli mozna zapytac..? No i czego sie uczysz?. Ja pracuje w kasynie internetowym, jako krupier/inspektor.
pozdrawiam
Gwedhan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując