2009-01-06, 14:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Cytat:
Napisane przez Foka29
Najlepiej to chyba w ogóle o tym nie mysleć.
Ja zaciążyłam (co prawda wynik B-HCG odbiore dopiero wieczorem, ale "sikane testy", brak okresu i głupiejacy żołądek juz nie pozostawiaja mi wątpliwości) w ciężkim stresie, tuż po ślubie. Nie wierzyłam ani trochę , że to się stanie.
Długo nie mogłam uwierzyc, że to w ogóle możliwe, tak za pierwszym podejściem - jak nastolatka po dyskotece 
|
Pewnie, ze najlepiej byloby wogole o tym nie myslec, ale ja juz tak chyba nie potrafie:/
Nakrecilam sie strasznie i teraz staram sie uspokoic, bo osiagnelam juz taki moment, ze o niczym innym nie potrafilam myslec:/
Maz zabiera mnie dzis na randke, to moze choc na chwile zapomne
Cytat:
Napisane przez fleurdelacour
witam siostre emigrantke 
nie ma sie co stresowac, tyle czasu na hormonach ma organizm prawo troche sie buntowac. a moze sie naziebilas. nie wydaje mi sie zeby gp Ci pomogl, ale moze przemawiaja u mnie zle doswiadczenia. najlepiej marudzic i nachodzic, dopoki nie da skierowania do specjalisty. pozdrawiam.
|
Witaj
Mam nadzieje, ze te moje bole, to wlasnie "tylko" bunt organizmu:/
Lekko przeziebiona istotnie jestem, ale nie sadze, zeby to bylo przyczyna, gdyz jajniki bolaly mnie juz wczesniej.
Ja tez nie sadze, zeby mi GP pomogl, ale poki co, nie mam innego wyjscia, a musze cos zrobic, bo zwariuje:/
Umowilam sie do takiej mlodej lekarki, u ktorej juz kiedys bylam i mnie nie olala, wiec mam nadzieje, ze i tym razem tak bedzie.
Chce sie po prostu uspokoic...
Do ginekologa ide w lutym, w Polsce.
|
|
|