Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Komunikacja miejska
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-12, 13:35   #200
Ines1985
Zakorzenienie

Dot.: Komunikacja miejska

Cytat:
Napisane przez isa666
Najbardziej mnie to dziwi, ze czesto sie takie sytuacje zdarzają i kilka razy miałam takie historie, ze obłodowane siatami kobiety siadały w samym tyle(mimo, ze w przodzie były miejsca) i potem się przepychały z trudem przez całego busa. Strasznie mnie takie coś wkurza
Na to nie ma zlotego srodka . Ja np. dostaje szalu kiedy jade do mojej ciotki na wieś i nie moge wyjsc z Pks-u bo cale przejscie z przodu jest zaladowane roznymi torbami i innymi pakunkami starszych babć.
One zazwyczaj jada gdzies dalej a zawsze zajmuja pierwsze miejsca tak, ze przez ich pakunki nie da sie wyjsc.
A jeszcze jak PKS w "dzien handlowy" puszcza malenkiego busika to naprawde niezle cyrki sie tam dzieja.
Ja juz sie przez to nabawilam jakiejs "nerwicy" . Jak sie zbliza moj przystanek to rozpaczliwie probuje sobie opracowac jakas strategie wysiadania zeby nikogo nie zgniesc i sie nie przewrocic na zakrecie omijajac ten tor przeszkod pełen "tobołów".

Cytat:
Napisane przez Mech
Myslę, że bycie społecznikiem to cecha bardzo pozytywna i dla mnie byłby to komplement. Społecznik to nie jest upierdliwa osoba, która czepia się dla zasady i zaspokojenia ego (to jest pieniacz), ale ktoś, komu leży na sercu nie tylko własne dobro, ale też dobro innych ludzi.
dokładnie

Nie mam pojecia czemu Lain tak bardzo irytuja takie zachowania. Moze zmieni zdanie jak tfu tfu (oczywiscie nie zycze jej tego!) zostanie kiedys np. napadnieta i mimo ze bedzie wolac o pomoc, nikt nawet nie ruszy palcem bo nie bedzie chcial sie wtracac w nie swoje sprawy

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując