Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bydgoskie Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 15:06   #34
**pysiulka**
Raczkowanie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

karolca dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedza wybralas juz miejsce na plener?dlaczego fotograf z poznania?czyzby bydgoscy nie byli zbyt dobrzy,ja jeszcze sie nie orientowalam...kiedy bedziecie robic zdjecia przed slubem czy po,w trakcie wesela czy jak?i jak to zorganizujesz z tymi 2 makijazami qrcze...a nie myslals o tym zeby plener zrobic pare dni po slubie,juz na spokojnie i wtedy ten makijaz i byloby latwiej chyba...ja slyszalam ze w bydg hanna dolecka to bardzo dobra kosmetyczka,ale nie wiem,nie sprawdzalam...a co do dekoracji to poki co my jestesmy pierwsi na piatek,nie wiem czy w ten sposob mamy tez pierwszenswo jesli chodzi o dekoracje,czy jak to jest...a moja kol miala platki rozsypane po drodze do oltarza,do tego alejke kwiatowa i dywan zielony,nie czerwony ale te platki na nim wygladaly po prostu niesamowicie,a na sesje tydz po slubie wybrala sie nad morze-zdjecia niesamowite i swietny fotograf ale z gdynimoge ci dac namiar na nk,ja jestem zachwycona jej dekoracja kosciola z tymi platkami na dywanie i ta sesja
**pysiulka** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując