Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 15:24   #4942
mandarynka719
Raczkowanie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez Dorotka@ Pokaż wiadomość
och,wyniki cystouretrografii będą dopiero jutro koło południa-narazie mamy jedynie moczu pobranego przez cewnik-leukocyty podwyższone, co świadczy o stanie zapalnym cholera ,mocz pobierany w ten sposób powinien byc sterylny
oj trzymam kciuki że też takie maleństwa muszą się tak męczyć aż serce się ściska
Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
u nas ze szczepienia nic nie wyszło. Hania trochę pokasłuje i mimo że płuc, krtań i tchawica czyste, gardełko tak soamo to lekarka nie chciała ryzykować. mamy syropki i podejdziemy w czwartek to może wtedy...
mam nadzieje że szybko jej przejdzie i w czwartek już będzie szczepienie, buziak dla Hani

Cytat:
Napisane przez jaroszania Pokaż wiadomość
to u mnie na termometrze -17,5. jak siedze w cieplutkim domu to może być i -40, ale jutro jade na 8 na zajecia. przy okazji mam 2 zaliczeniowe testy :|
Powodzenia na testach trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez goga144 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że to szczepienie dziś wypali no i niech mróz zelżeje bo nigdzie nie wylezę
Pewnie kolejny rekord wagowy dzisiaj będzie

mandarynka719 jest offline Zgłoś do moderatora