Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-06, 15:37   #83
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Dziewczyny jak się źle czuje chyba umrę.
Normalnie tak mi niedobrze że chyba zaraz zwymiotuje... i w ogóle mam żołądek jak woreczek ściśnięty.
Nieeeenawidzeeee kiedy jest mi niedobrze...

W ogóle mój pies wykańcza całą naszą rodzinę nerwowo i psychicznie ... lata po pokojach całą noc , domaga się wyjścia na dwór 5 razy w nocy i to nie na coś konkretnego tylko się przewietrzyć , wciska się na moje łóżko gdzie śpię razem z bratanicą , gniecie nam nogi i drapie pazurami!
moja mama nie spała cała noc przez tego naszego psa a ja z nią byłam po 24 na dworze potem mama po 3 w nocy a potem moja bratanica o 8 rano.
Nie myślcie że jestem jakaś nienormalna i nie odpowiedzialna za psa ale już jest to dla nas niedoniesienia
Mój pies ma 14 lat i teraz zachowuję się strasznie, bo ma tak jakby Alzheimera czy coś i ona tak naprawdę to nie wie czy była już na spacerze czy nie... nie wie chyba czy już była u nas w pokoju czy nie!
A apogeum sytuacja osiągnęła gdy robi mi na łóżko kupę, czasem w nocy a czasem w dzień-potrafi przyjść ze spaceru i mi narobić na łóżko!!!!!

Sorki za takie zwierzenia ale normalnie żyć już nie mogę!!!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora